Maahanmenoja

Otin tänään molempien koirien kanssa vuorotellen pienet pikatreenit ja käytin palkkanaki vaa ruokanappuloita, mutta hullulla innolla molemmat silti teki!

Ifan kanssa päätin ottaa maahanmenoja ja nyt niin, että mä seison ja käsimerkin ja käskyn avulla käsken sitä maahan. Myös muutamia sivulletuloja, ihan vaan istumisia, seisomisia ja liikkeestä seisomaanjäämisiä. Meni oikeastaan aika hyvin! Muutamissa maahanmenoissa se vähän empi, että pitteekö nyt näin tehdä, mutta meni kuitenkin ja kun oli pienen hetken siellä maannut niin vapautin ja heitin namin taakse. Vihdoin se alkaa taas sujumaan!

Sivulletulot oli aika… mielenkiintosia. Ihme kohellusta, eikä se ihan tajua sitä oikeeta paikkaa vieläkään. Tai sitten tajuaa, mutta kusettaa mua aina kun ei oo namia ohjaavassa kädessä. Pari kertaa käskin sen myös istumaan ihan vaan edessäni ja palkkasin siitä katsoen tarkasti, ettei peppu nouse ilmaan namin lähetessä. Kerran käskin myös istumasta seisomaan. En tiedä oliko fiksua, mutta tulipahan tehtyä. Unohdin tarkkailla liikuttaako se takaosaa samalla…

Sitten oli liikkeestä seisomaanjäämisten vuoro. Nyt sisällä seurauspaikka oli paljon parempi. Pari onnistunutta pysäytystä ja koira jää seisomaan. Ainoa, että mä unohdan kääntyä sen eteen… Niihä se menee että koira osaa mutta ihminen ei! Yhen kerran noissa Ifa haluski istua eikä seistä. Komensin sen sit eriksee siit seisomaa ja palkkailin siitä vasta. Ei kai me sitten muuta enää tehty?

Tänään olis ollu möllitoko taas Tiltun koirakoululla, mut varmaa viikko sitte ois pitäny jo ilmottautua, plus että oltiin silmä- & polvitarkissa tänään plus että Ifa ei vieläkää osaa tarpeeks hyvin ilman namia plus etten tiedä olisko se ollu sisätilois nii ei sit menty. Damn. Pitää kyl päästä viel joku päivä kisaamaan sen kanssa!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s