Ulkotreenihetki

Aamulenkin jälkeen jäätiin Rikun ja koirien kanssa tohon taloyhtiön parkkikselle pitämään pieni treenihetki. Otin Ifan kanssa sivulletuloja, paljon seuraamisesta seisomaanjäämisiä, yhden seuraamisesta maahanmenon, maahanmenoja noin muutenkin, yhden istumaanjäämisen jne. Ifa oli motivoitunut ja teki ihan hyvin hommia.

Sivuilletuloissa sähläs taas, mutta ainakin kunnon käsiliikkeellä niin tekee kyllä sen ilman namia ohjaavassa kädessä. Seuraamiset oli hyviä ja reippaita, mitä nyt alkoi kai ennustelemaan, että ahaa kohta pysähdytään ja jättäyty taaemmas. Tein sitten muutamia käännöksiä myös. Kääntymisiä harjoittelin myös paikallaan Ifa sivullani, ne sujui tosi hyvin. Kääntyy tosi näppärästi mukana. Namivetoisesti tosin, mutta kuitenkin.

Seuraamisesta seisomaanjäämiset oli ihan ok namin kanssa, ei niissä mitään ihmeellistä. Seuraamisesta maahanmenokin sujui hyvin. Muuten maahanmenoja ottaessani piti pari kertaa komentaa vähän kovempaa, että Ifa laskisi kyynärpäätkin maahan. Sitte ku se huomas ettei siitä voi luistaa niin menikin kerrasta aina hyvin. En ole vielä alkanut siirtymään kauemmas, mutta vähitellen koitan aikaa pidentää. Otin tosiaan myös yhden sivulta istumaanjätön, kävin kauempana kääntymässä ja palasin takaisin. Hienosti istui Ifa paikallaan, eikä koittanut edes lähteä mukaan, vaikka seuraamisia koittikin vähän varastaa.

Lopuks pelleiltiin vähän leikkipaikan liukumäen kanssa, noi tykkää juosta sitä ylös alas. 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s