Kapuloita hampaisiin

Pitkästä aikaa päätin ottaa kapulan taas mukaan treeneihin. Tosin ensin keskityimme tärkeämpiin asoihin, kuten maahanmeno. Edistystä on siinä tullut. Vähän Ifa sähelsi ja meinas leikkii ettei tajuu mitä meinaa maahan, mutku vaadin vaan niin menihän se. Päästiin edistymään niin, että otin jo askeleita poispäin, odotin ja palkkasin. Jeejee! Kyllä me vielä sinne kisoihin päästään…! Kyllä täs ajas toivottavasti saa maahanmenon varmemmaks ja matkaa ja aikaa pidennettyä. Niinjoo sit tietty pitää harjotella sitäki, että se pysyy siel maassa myös ku palaan sen viereen. No, asia kerrallaan.

Sivulletulot tolla alkaa olla ihan ihme kohellusta. Hyppii ja pomppii ja ottaa tassuil kii mun jalasta ja kädestä ja kaikkee ihmeellistä. Ne ei oo vieläkää kunnossa jossen saa tehä isoo käsimerkkiä. Paljonkohan siit tulis miinusta kokeessa… No mutta aikaa on vielä harjoitella sitäkin. Harmi kun ei oo niitä tokotunteja enää, että sais Marjan fiksuja neuvoja tuohon. Vois katsoa lukeeko kirjassani tuosta mitään.

Sitten päästiin kapulaan. Ifa oli iiiiihan innoissaan kun näki sen ja heti oikeen kunnolla otti sen pitkälle suuhun, ei nyt pitkäks aikaa ku palkkasin heti siitä, mutta kuitenkin! Jossain kohtaa se sitten yhtäkkiä muka lakkas ymmärtämästä että mitä piti tehdä, epäonnistuin varmaan kehujen ja namien ajoittamisessa. Lopputuloksena se, että koira yrittää nopeasti nakertaa kapulan kulmaa. Ei ei ei. Kulman puremisesta ei saanut palkata. Pitää purra keskeltä. Eikä siinäkään nakertaa. Muutamia onnistuneita sellaisia sain ja siihen sitten lopetettiin.

Loppuun otettiin ihan muutamat liikkeestä seisomaanjäämiset. Täytyis alkaa saamaan jotain edistystä niissäkin. Harjoittelimme myös tassun antamista, mutta siitä ei ole mitään kerrottavaa vielä…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s