Hyppy

Voivoivoivoivoi… Viljonkka (pikkuveljeni siis) rakensi mulle eilen tokoesteen, mutta paskan rakensi, ei konsultoinu mua ensin ollenkaa, että millanens sen nyt pitää olla. Saa sen jotenkin toimimaan, mutta hermot meinaa mennä kyl välis. Anyway, päätin sitten treenata sitä Ifan kanssa tänään. Möllien nakkileluluokassahan saa tehä sen sillee seuraamisesta hyppynä…? Taidan ottaa sen niin. Ei tuo pirun otus tajua ollenkaa enää mitä tehdä.

Otan sen sivulle, jätän istumaan, vien namin toiselle puolelle, koira irtoo ehkä kolmannella “hyppy”-käskyllä, apukädellä ja apuaskeleella ja sitte juoksee vielä ohitte. Tais naapurin terassia rakentamassa olleet ihmetellä ku kuuluu “EI!! PERKELE! TAKASI!” En siis ymmärrä mikähän sen ongelma taas oli. Nyt tosin tuli mieleen, että ehkä esteen korkeus. Iskä ei ihan sopivia levyjä löytänyt rautakaupasta, niin toi kaksi 18cm korkeeta levyä, johan ne on jo 36cm sitte yhdessä plus esteen aiheuttama maavara, että melkee 10cm liian korkeeta estettä koitan sillä hyppyyttää. Mutta kyllä se esim. siitä seuraamisesta hyppää sen yli tosi hyvin, aivan vaivatta.

Kun nyt sitten meni kaikki nuo hyppy-yritykset aivan päin sitä itteään ja huusin vaa EI:tä ku se sekoili ja käskin sitä takasi jne, nii totesin että pitää tää kummiski johonki kivaan ja onnistumiseen lopettaa, ja ajattelin sitten vahvistaa ihan vaan sitä hyppykäskyä. Eli hypyytin enemmän vähemmän namivetoisesti koiraa siitä sanoen “hyppy” aina kun se hyppää tai just ennen sitä. Lopetettiin siihen kun se sujui. Siitä olen tyytyväinen, ettei Ifa kuin ehkä kerran koskenut jaloilla esteeseen, ei siis koittanut hypätä siitä lisävauhtia. Jes!

Loppuun vielä kuva esteestä. Remu odottamassa hyppylupaa toisella puolella.

Este

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s