Seurausjuttuja

Ifa taas kitisi ja tärisi siihen malliin että pitää tehdä sen kanssa jotain, joten eiku tuumasta toimee. Pari nakkia paloiks kaapista ja eikun treenimään. Sivulletuloja, seuraamisesta pysähdyttäessä istumisia, seisomaanjäämisiä, yksi seuraamisesta maahanmeno ja yksi “istumiskierto”.

Seuraamisesta pysähdyttäessä istuminen sujuu hyvin, ei edes kovinkaan eteen asetu, ehkä ihan inauksen, muttei ollenkaan pahasti! Seisomaanjäämiset ihan ok, tosin en oo tehny niitkää viel täyspainosesti, eli oon vähän avittanu käsimerkillä ja askeleilla. Nyt se otteli kyllä liikaa askeleita ja koitin olla palkkaamatta niistä, samoin kuin en palkkaa, jos istuu ennen käskyä ku tuun takas vierelle.

Seuraamisesta maahanmenossa saa mölleis onneks pysähtyä, joten ehkä siit selvitään. Meni tosin vasta tokalla käskyllä maahan. Ja aina, AINA, nousee kyynärät maasta ku palaan siihen sivulle. Millähän senki sais pois… Mut positiivista on, että istumassa Ifa pysy paikallaan ku kiersin sen ympäri, vieläpä ilman että syötin samal namii, jee! Ja pysyi myös paikallaan kun otin ihan askeleen verran sen taakse jossain kohtaa kun palasin sen istuessa sen luokse. Hohhoi ku tuli outo lause, tajuukohan tosta ees mitää? Niin ja kohokohta! Sitä ei saa unohtaa! Otin Ifan sivulle ja pyysin äitiä lähestymään sitä suoraan edestä, katsomaan hampaat ja poistumaan. IFA EI LIIKKUNUT!! Päätä vähän väänteli että nuu-uu mutta peffa pysy maassa niillä sijoillaan! YAY!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s