Naksutin

Päätin eilen ottaa naksuttimen taas käyttöön opettaessani temppuja Liksulle, joten päätin katsoa myös miten se toimisi nyt Ifalla. Eilisestä sanottakoon sen verran, että Ifalla on selkeästi hukassa sellainen sana kuin “istu”. Liksu ja Ifa oli molemmat tossa käytävällä mun kanssa, hoin “istu” ja palkkasin aina sen koiran joka istui. Syötin Liksulle kaks sellasta leipäkinkkua pieninä paloina ja Ifa vaan makas vieressä. Ei se idiootti tajunnu että istumalla sais namin… Sitte se vaa järkyttyneenä katto ku annoin Liksulle niit. Pari kertaa se nous seisomaan, mut aina ku siitä sanoin “istu” niin se painu takas maate… Ei luoja ei näin.

Aattelin sitte että naksun avullahan Ifa sit tietää että just sitä haluan siltä, mitä se tekee, eikä sen tarvii arpoa. Joten naksu käteen (heh, meijän naksu on muuten pilttipurkin kansi), lihapullat esiin ja treenimään. Eipä ookaa vähään aikaan menny yhtä kivasti. Oon koittanu tuon kanssa treeniä eilen ja toissapäivänäki (en oo vaa jaksanu kirjottaa ehkä kahta lausetta), mutta ei siitä oo tullu mitää, se on tehny ihan muuta ku oon pyytäny ja muutenki niin innottomasti, että oon sit jättäny asian sikseen. Melkeen koko eilisen treenin Liksun kanssa kaikennäköstä, joten ehkä sekin auttoi Ifan motivoinnissa.

Nyt harjoittelin sen kanssa istumisia, maahanmenoja, seuraamisesta istumisia, seisomaanjäämisiä ja pari sivulletuloa. Naksu apuna ja meni muuten hyvin! Ehkä paras suoritus oli, kun kävelin takaperin ja Ifa kipitti mun perässä, sanoin siitä maahan ja sehän meni niinku heti, liuku vaa whumps maahan makaamaan, NAKS, kauhee kasa kehuja, vapautus ja nami. Monta namia. Ja kokonainen lihapulla. 😉 Se oli meidän lopetusliike. Muutki jutut meni oikein mallikkaasti. Aika lyhythän tuokin treeni oli, mutta mitä sitä pidempääkään nyt tekemään kun kerrankin sujui. Toivottavasti sujuu sunnuntainakin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s