Treeniä: tokoa ja näyttelyitä

Oli tänään taas viikottaiset näyttelytreenit, jotka päätin hyödyntää alussa ja lopussa myös tokon treenaamiseen. Aina silleen, että ku ei tarvinnu pitää koiraa remmissä, niin tokoilin vähän. En halua ottaa tokoja näyttelyremmi päällä ja toisinpäin.

Itse näyttelytreenit meni aika kivasti, vaikka vähän harmittikin taas lähteä sinne yksin. Porukkaa oli tosi vähän ja pääsääntöisesti kivoja tuttuja, niin meni aika mukavasti. Ifa oli ihan hyvällä tuulella. Ei panikoinu liikaa ja sain paljo palkattuu korvien ylhäällä pitämisestä (sekä seistessä maassa että pöydällä) ja liikkuessa eteenpäin katsomisesta.

Tokoiluina otin sivulletuloja, tosi lyhyitä seuraamisia ja siitä istumisia, jotka ei jostain syystä meinannu sujua ollenkaa. Ei meinannu istua ees kolmannella käskyllä?? En oo taaskaa oppinu, että ei pitäis käskee nii monesti jos koira ei tee mitään… Sit otin ihan kunnon namiavusteisesti kyykyssä ollessani nii maahanmenoja, kun ei se sinne maahankaan meinannut painua muuten. Koitin myös paria seisomaanjäämistä, mutta käveli kyl aika liikaa mukana viel. Mut kontaktit seuraamisessa oli hyviä ja niistä sitte palkkailin! Sivulletulot oli myös tosi jees.

Ei sinällään ihme että meni vähän miten sattuu kun ei tosiaan niin kovin olla pitkään aikaan kunnon häiriön alla treenattu. Hyvää treeniä siis siltäkin kannalta. Lisää lisää lisää ja kyllä tästä vielä kisoihin päästään.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s