Hinku kisaamaan

Oltiin tänään Rikun kattelemassa kattelemassa Eijan ja Reiska-beussin tokokoetta ja voivoivoi kun iski taas hirveä hinku itsekin kisaamaan. Sain vähän kuulla, että jonnekki Forssan seutuville ois tulos tokokoe toukokuussa(?) ja mietin tässä että kyllähän mun nyt on PAKKO saada Ifa siihen mennes kisavalmiiks alokasluokkaan! “Ei voi olla niin vaikeeta!” 😀 Joo ei pareis sanoo noin… Mutta ainoa asia mitä Ifa ei vielä osaa virallisten kisojen sääntöjen mukaan niin on hyppy. Joten jos harjottelis hyppyä, vahvistelis vähän maahanmenoa ja seisomista ja palkkaamattomuutta niin kyllähän siitä koiran kisoihin sais! Kai? Jos se sitten tekee siellä enää mitään. Se on tietty aina eri asia. Mutta aina voi yrittää! Toukokuuhunhan on ikuisuus aikaa, sitä ennen kerkee tuleen jo sen verran lämmin että pääsee ulos treenaamaan ja siihen asti voin käydä petsieläisten kaa halleis treenimäs ja… Joo-o joo-o! Niiii ja toukokuuhun mennessä Tiltun koirakoululla on kerenny olee ties kui monet möllit joihin voidaa mennä!

Aattelin muuten nyt lähtee opettaa tota hyppyä nii ihan kunnolla ihan alusta, kunnon käsimerkin avulla ja sitten alkaa sitä häivyttää pois pikkuhiljaa. Pitäishän se nyt onnistua toukokuuhun mennessä? Anyway, näillä mennään ja kesällä virallisiin!

2 thoughts on “Hinku kisaamaan

  1. Koe on 18.5. ja se on iltakoe. Ilmottautumiset tulee mulle 🙂 Tuomarina tosiaan se eilinen. 🙂 Koe pidetään meidän seuran agilitykentällä, joka on siis aidattu alue ja ilmeisesti tehdään niin, että yksi koira kerrallaan on aitauksen sisällä, joten siellä on mukava suorittamisrauha! 🙂 Sinne vaan, hienoa kun oot innostunu (vaikka niin mulle itsellekin tuli pieni inspis kun koira ei ollut ihan koomassa eilen vaikka ohjaaja tais vähän ollakin)!

    Eija

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s