Kapula, seis, seuraaminen, käännökset

Pullat palasiks, koira haalariin ja pihalle treenimään. Piti katsoa millä tolalla seuraaminen on ja halusin siirtää kapulatreenit ulos.

Ensin seuraamisia. Naksu käteen ja tein sitä, että kävelin vaan ristiin rastiin ja annoin Ifan hakeutua vierelle seuraamaan ja tarpeeks tiiviistä seuraamisista sitten palkkailin. Ifa oli jostain syystä ihan into pois, se ei kovin montaa hyvää pätkää tehnyt ja kerran jäi vaa seisoo keskelle pihaa sillee “mitä sä teet, miks sä kävelet ympäriinsä, pitäiskö mun seistä tääl”. Voivoivoi… Ei ollut kaunista katseltavaa. Koitin ottaa seuraamisia myös hihnassa, koska treenaan niin paljon Ifa vapaana että en itse osaa olla remmin kanssa. Koitin myös parantaa seuraamisen käännöksiä heittämällä nameja käännöksen suuntaan. Siinä touhussa evotan itte eniten. Ifalla on kontaktit nyt jostain syystä ihan päin jotain. Ei meinaa tulla mittää. Oonkoha treenannu liikaa? En tiedä, mutta ei sujunut.

Otettiin sitten myös noita seisomisia. Muutama eka pysähdys hyviä, myöhemmin alko taas ottaa liikaa askeleita. Sain kummiski tehtyy sitä, että sanon sille seis ja pääsen itte jatkaan matkaa vähäsen. Ehkä kerran tuo onnistui oikein hyvin. Koira on siinäkin jotenkin veto pois, ei ollenkaan kunnolla keskittyneenä. Höh.

Intoa saatiin sitten kun tuli kapula kehiin. Kapula maahan, naksu ja namit käteen. Aluks palkkailin siinä vaa sen nenällä koskemisesta, kun asian ulkona tekeminen tuntui sille selkeästi ihan erilaiselta. Sit se muisti homman taas ja aloin vaatia puremista. Edistyi nopeasti ja kapulakin alkoi taas vähän liikkua. Hyvä! Siihen lopetettiin senkin kanssa.

Kapulasta jäi hyvä fiilis, muista ei niinkään. En tiiä mitä pitäis tehdä. Sunnuntaina jos on treenit niin otan varmaan molemmat koirat mukaan. Voin sitten häslätä Liksun kanssa ensin kaikkea ja toivoa että se nostattaa Ifan motivaatiota treenata. En oikein tiedä mitä me sunnuntaina treenattaisiin. Kontaktit pitäis saada paremmaksi ehdottomasti. Vois ottaa noi mun tötsät mukaa ni vois teettää molemmil koiril niiden kiertoa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s