Liksun agi, kerta 3

Voihan Mau. 😀 On se vaan niin ihana kun se on niin innoissaan. Perjantain tunti aloiteltiin madalletulla puomilla, seuraavaksi vähän mutkaputkea taas, sitten täyskorkuista puomia ja lopuksi vielä rengasta. Sillä välin kun yksi koirakko oli aina puomilla niin muut sai harjotella itekseen putkea, keppejä ja pöytää. Keppejä oli lyhyitä ja pitkiä ja ohjureilla ja ilman. Ja siis Liksu on tosiaan ihan super. 🙂 Meijän putket menee nykyää sillee että näytän sille vaa kädellä että “putki” ja se sinkoo sinne ja juoksee sen iha onnessaa, molemmista suunnista onnistuu. Madalletun puomin Liksu kiri taas hirveetä vauhtia kumpaanki suuntaan.

Sitten oli vuorossa hurja täyskorkuinen puomi. Varoiteltiin, että tasainen osuus ja alastulo voivat pelottaa, että pidä namikäsi alhaalla ettei koira yhtäkkiä tajuu kuinka korkealla se on. Liksu kipikipi hirveellä vauhdill ylösmenon, tasasella osuudella vähän jännitti ku jalat levis ja vähän vilkuili että o-ou misäs me ollaa mutta ku kehuin vaa ja annoin namia nii edettii kokoaika, alastulokin meni samalla tavalla ja loppuun vaan pysähtyminen kontaktille. Eli jeeeeee kerrasta hienosti läpitte! Hyvä Liksuuu! 🙂 Toiseen suuntaan puomi uudestaan ja nyt se meni ilman mitään hidasteluja. 😀 SuperMau.

Väliajoilla otettiin lisää putkia ja keppejä ja pöytää. Eipä niissä mitään ongelmaa, pöytä on ehkä piece of cake ja näin. Kepit menee jees kun kädellä ohjaa että mistä väleistä, aika hyvin Mau niitä tulee jo! Loppuun otettiin tosiaan taas rengasta, vieläkin estesiivekkeet apuna ohjaamaan koiraa meneen oikeesta kohtaa. Hah, hyvä kun pääsin sen renkaan toiselle puolen nii Liksu oli jo hypänny läpi. :’D Toisella kertaa se vähän oli että viuviu eiks vois kiertää, mut ope piti hihnasta vähän ohjaten nii sieltä se taas sujahti renkaan läpi. 😀 Suomeks sanottuna, eipä kummosia ongelmia senkään kanssa. 🙂 Ihana Liksu. ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s