Erilaiset koirat – videoita

Päätin tossa sitten agimerkinnän kirjotettuani, että vois ehkä ottaa vähän tokoja. Ensin Liksun kanssa jotain, että se pääsee tekeen ensin ja Ifa pääsee vireeseen paremmin. Päätin sit Liksun kanssa ottaa tota tötsän kiertämistä, ja lopulta päätin ottaa sitä molempien kanssa ja videoida. On niin hienoo ku mä otan tötsän tuolta hyllyltä ja otan vaan Liksun huoneesta ulos mukanani, nii se sekoo ihan täysin ku se tietää pääsevänsä treeniin. 😀 Tossaki se heitti AINAKI kymmenen kertaa kolmekuuskyt ja hirvee hyppiminen päälle. 😀 Mutta tosiaan, hieman näiden eroja, jotka näkyvät hyvin näissä tötsävideoissa.

Liksu

http://www.youtube.com/watch?v=6Jpb8qSeVlA

Kamala pieni säheltäjä! Kaataa tötsänki tonne kun juoksee sitä päin. :’D Ei malta aina keskittyä niin kamalasti. Hyvännäköstä kun se lähtee niin vauhdilla vetään tonne että nousee etujalat oikeen korkeelle. 😀 Joskus saa komentaa useammankin kerran ennenkuin oikeasti kiertää sen tötsän. Remukin kävi vähän häiriköimässä videolla.

Ifa

http://www.youtube.com/watch?v=fDu2e5HbC6o

Ifa koheltaa paljon vähemmän, vaikka on silti ihan into piukeena. Ifan ero Liksuun on, että kun Ifa on tajunnut jutun juonen, se tarjoaa tuota tötsän kiertoa kokoajan itsekseen. 😀 Eli jokainen videolla näkyvä kierros, josta Ifa ei saa palkkaa, on ollut sen itse tekemä. Palkkasin vain niistä kierroista, kun pyysin sitä tekemään sen. Ja noita oma-aloitteisia kierroksia on aika monta. 😀

Treenin sit Ifan kanssa myös kapulaa ja ai luojan tähden se meinas poksahtaa taas innoissaan. 😀 Meni ne treenit TOSI hyvin! Kapula nousi tosi hienosti ja monta kertaa, ai että kun sai kunnolla kehua ja palkata ja iiiihan hirveen innoissaan pysy koira kokoaika. :)) Pari sivulletuloa ja minipätkää seuraamista otettiin, ja sitte otin sekasin maahanmenoja ja istumaanmenoja Ifa mun edessä. Kauhian nopeasti Ifa aina meni maahan. 🙂 Sit oli ongelma, että ku sano istu nii se meni silti maahan. 😀 Eli harjoteltiin vähän sitä, että kuunnellaampas nyt mikä sana sieltä tulee. Ihan jees sekin alko sujua.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s