Lisää pihatokoja

Ajankohta treenimiseen ei ollut optimaalisin mahdollinen, juuri aamuruoan ja -lenkin päälle, mutta ihan hyvin tuo sujui silti. Ja hitsi kun oli niin kuuma että vaikkei hihoja ollukkaan nii ei kyllä kylmä tullu, aurinko paisto ja reippaasti plussan puolella keli. Otettiin siis taas tossa meijän taloyhtiön parkkipaikalla, ja oikeammin vielä neljän auton katoksessa, koska se on sula. Bhahwahwahwah älkää kuvitelkokaa että toi tekis mitää perusasentoo, saati seuraamista tai maahanmenoa tuolla lumijääsohjossa, ei toivoakaan. 😀

Päätin nyt harjoitella sitä kaukopalkkajuttua sivulletulon, seuraamisen ja paikallamakuun kanssa. Otettiin myös seisomaanjäämisiä sen avulla. Seuraamiset meni aluks ihan niinku kuvittelinki, eli Ifan mielestä ei voinut keskittyä kun siellä oli namia kipossa eikä se sillee tienny, mitä aion siltä pyytää. Ku normistihan kippo on siel just seisomaanjäämistä treenatessa, tai kun otetaan hyppyä/ruutua. Alkuun se siis seuraamisissa haahuili ihan miten sattuu ja koitti välissä juosta namikipolle, no autokatos raiku taas ku kielsin sitä. Sit pääsin pari kertaa palkkaamaan hyvästä seuraamisesta sillee about heti ku se tuli hyvin, ja vapauttamaan kipolle. Pari kertaa kun teki sitä niin jo alkoi lamppu syttyä Ifan päässä, että aa tää toimii näin. Toi on muuten hyvä myös siinä, että nyt munki on pakko muistaa sanoa se vapaa siihen seuraamiseen. Kaikki konstit meki kokeillaa että löytys sopivat. 😀 Kauhean pitkät seuraamiskuviot ei oikein sujunut, sellaset parin kolmen käännöksen jutut, mut niissäkin vähän toi tilan rajallisuus hankaloitti osaltaan.

Sit otin tosiaan myös muutaman maahanmenon. En muista kirjotinko tänne jo siitä, mutta kun kyllästyin siihen että se maahan-käsky piti aina karjua tolle, nii aloin opettaa että melkee kuiskaan sen käskyn ja se menee maahan. Toimii muuten yllättävän hyvin, ja on varmaan aika jepa koetilannetta ajatellen ku niissä menetän aina ääneni ja käskytän ihan hiljaa. 😀 Toimii yllättävän hyvin. Harjotellaan nyt myös edelleen sitä että istu tarkottaa istu ja maahan tarkottaa maahan, istu ei tarkoita maahan, mikään muu kuin maahan-käsky ei tarkoita maahan… Joskus tolla on ihan uskomattomia vaikeuksia nousta maasta istumaan, siis ymmärtää nousta istumaan, että oikeen hävettää tollanen vajakkius.

Niiiiiin ja sitten otettiin kapulaa! Mm! Olin ihan satavarma että sen kanssa tulee oleen vaikeuksia pihalla kun noh… sisällä sujuu mut aina meil on taso laskenu ulos siirryttäessä. Vaan eipä käynyt nyt. 😀 Hitsi se oli taas ihan superinnokkaana ja kapula nousi oikein hienosti aina pienen pieneks hetkeks! Välissä sai odottaa vaatien että oikeesti käy se kapula suussakin, mut kyl paljo pääs palkkaamaa. Sit lopetettiin siihen kun Ifa ihan superhienosti nosti kapulan suussa melkee “normi päänsä korkeudelle”, ihan supersuperkehut ja palkka ja kapula pois. Vielä ku tohon taikois kestoa että PITÄÄ sitä, sitte sen jälkeen liikettä nii aijaijai. “Kyllä mä sen ehkä tunnaria saan noutamaan.” Katotaa vaa sit jos se oppii tota noutaa et millanen työ pitää tehdä ku vaihtaa kapulan oikeesee noutokapulaa. Ei ehkä IHAN saa kokees viskoo tollast tunnaripalikkaa. x3

Ja loppuun niitä seisomaanjäämisiä nami kipon päällä. Ensin menin aina ihan liian pitkälle asti ja Ifa oli vähä hukassa, ei kovin messissä ja käveli aika paljon, mutku kummiski pysähtymisestä vapautin sinne ja tajusin lyhentää matkaa ettei se haahuile kipolle, nii johan alko sujuu ja tuli aika hyviäkin stoppeja. 🙂 Sen jälkee vielä leikittiin vähän namien jahtausta ja lopeteltiin siihen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s