Kalenteri

Lisäsin vinon pinon möllejä ja mätsäreitä kalenteriin. Mätsäreitä siks, että mätsäripaikalle voi mennä tokoilemaan häiriön alle tosi kätevästi. :”D Ja vaikka piipahtaa itsekin kehässä. Miksei. Tosi paljon kyllä epävarmoja tapauksia, mutta kumminkin laitoin ylös että on jossai kätevästi kaikki näkyvillä. Epävarmoja joko suhteessa että ei mahduta tai en uskalla ilmottaa ku ulkona enkä tiedä säistä. Niitä on kirjailtuna sillee akselilta Espoo-Vantaa-Helsinki-Lahti-Tampere. 😀 Poristakin olisin kirjannut jos jotain olisi, tai on yks, mutta se on sellaisena päivänä että en ole sinne kuitenkaan menossa. Niin joo ja jos tapahtuman perässä on kauttamerkki, se tarkottaa että samana päivänä on useempiki häppeninki että vaihtoehtona on mennä johonkin niistä.

Niin ja nyt sit oikeesti ilmotin Ifan tonne mölleihin Kompassin tiloihin ja sain vahvistuksen että mahtu sinne. Eli jep ollaan siellä sitten sekoilemassa ALOKASLUOKASSA!! Harharharhahahahhahhhaaaaa katastrofiiiiii 3vko aikaa opettaa hyppy sujuvaks ja saada toi meneen maahan alustalla ku alustalla. 😀 Siinä sitä haastetta! Mut pakko treenaa ja mennä ku ilmotin! Tää tekee hyvää meille. I hope…

Niin ja kuten näkyy niin kalenteri, elämä, koko maailma, loppuu tohon 18.05.2011 Forssan viralliseen tokokokeeseen. Onneks sinne ei ala paikkojen varaus ihan hetkeen, kerkeen käymää monessa paikassa Ifan kanssa ennen sitä kuulostelemassa että uskalletaanko ilmoittautua sinne vai ei. Kriittistä kriittistä.

Paljon treeniä täytyy tehdä. Onneks on noi kimppatokot, niistä on meille varmasti hyötyy. Pitäs vaa treenaa lähempänä muita. 😀 Eikä eristäytyä jonnekki kentän reunalle… No mutta joo! Ainaki tossa seurassa alan päästä siitä julkisen treenin noloudesta. Hyvin treenin jo yksinki ennen muiden tuloa. Vielä ku uskaltautuis johonki kaupan pihalle treenaamaan tms… Kyllä me tämä vielä voitetaan!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s