Alastontokoja ;)

Siiiiiiiiiiiiiiiiis. 😀 Ifa alasti, koska ennätyksellisesti oli niin lämmin, ettei sitä tarvinnut pukea ja hyvin tarkeni mennä maahankin!! 🙂 Olisin halunnut treenata hyppyä, mutta koska pikkuveljeni on *ensanomikä* ja vaan otti ja lähti mun autolla (jonka takakontissa este on) jättäen lapun “soita ku haluut auton kotiin, kestää n. 15min” niin eipä sitten ollut hyppyä saatavilla. Ajelee mun vähänki rahani tankista pois voi nyt *pitkä sensuuri*…

Päätin kummiski treenata sitte muita juttuja. Ifa oli taas ihan innoissaan! Perusasennot pääosin oikein hyviä ja innokkaita. Luoksetulot tuli kaikki hyvin laukalla ja hienosti siitä sivulle. Ja seuraamiset oli mun mielestä tosi hyviä! Otettiin niissä myös yks käännös oikeelle ja yks täyskäännös ja nekin meni melko mukavasti! 🙂 Palkkailin sitä (harjakoiraks) hyvävireisestä, oikeapaikkaisesta, hyvässä kontaktissa tulevasta seuraamisesta monesti jo tosi lyhyen pätkän jälkeen haluten vahvistaa sitä. Otettiin myös yks kävely-juoksu-kävely-seuraamispätkä ja tosi hyvin piti paikkansa juostessakin. 🙂 Hyvä Ipanaaaa. Ainoo ongelma on että ku vapautan-palkkaan lennosta nii paljo nii sit tuppaa unohtuu se, että pysähdyttäessä pitää istua ja vielä siihen perusasentokohtaan. Sitä pitää taas vähän muistutella.

Noitten lisäks otin tosiaa vähän maahanmenoja, edestä käskien istumaan ja maahan vaihtelevasti. Yhden maassamakuujätön otin, kävin puoles välis pihaa kääntymässä. Näytti vähän epävarmalta se makuu joten vapautin ja palkkasin lähestyessäni kun sillä vielä oli kyynärät maassa. Pelkäsin että jos meen sivulle asti nii nousee ylös. Otin myös sitä että harjotellaan kaukojen asentovaihtoja oikein, eli että koira pysyy paikallaan. En tiiä oonko mahtanu kuulla ettei pitäsi vetää noita sekasin, jaa-a, mut mää vedin (namivetosesti) sellasen istu, maahan, seiso, istu, maahan, istu-combon. 😀 Ja kyllähän se tosiaan namilla ja noin läheltä niin hyvin veti nuo kaikki, ei mittään onkelmaa.

Otettiin myös seisomisia edelleen sillä takapalkkajutulla. Ihan hyviä nuo, mitä nyt yks meni vähän ketuiks kun mulla tarttu kengännauhat toisen kengän lenkkeihi ja meinasin vetää turvalleni ku jalat jumittu vierekkäin siinä. Sen jälkeen vaan suosiolla solmin nauhat ylös asti kiinni ettei käy uusiks… Aattelin myös että jos kokeilis, toimisko se avoimen luoksetulon stopin treenaus tolleen, mut ei se kyl sujunu ihan niin ku halusin. Liikaa mateli käskyn ja käsimerkin jälkeen. Toivottavasti tuo epäonninen yritys ei pilannut seisomisia muuten.

Sitte koitin vielä treenata sitä että Ifa seurais myös ohuiden vesikohtien ja jääkohtien yli, mutta kun ei ottanut onnistuakseen ja näytti siltä että Ifaa lakkaa huvittamasta tehdä kun hinkataan sitä liikaa, niin otettiin muita juttuja pari liikettä nii että meni hyvin ja lopetettiin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s