Möllitokot takana

Kompassin möllitokot takana nyt. Emh siis… emmä tiiä mistä mä alkasin kertomaan. :’D Nää oli meidän ensimmäiset möllitokot, jossa oltiin ihan ronskisti alokasluokassa, ei missään helpotetussa nakki/lelu-luokassa. Ja siis… näistä jäi parempi fiilis ku kummastakaa aiemmasta! Tämä tyytyväisyys ja hyvä fiilis tosin koostuu miljoonasta eri asiasta. Mutta katsotaan ensin pisteet ja suoritukset ja sitten kertoillaan muuta.

Luoksepäästävyys: 10 / kerroin 1 / 10p
Oijoooooooi! Ifa tuli sivulle ku käskin, ja siinä se istu iiihan paikallaan kun ihminen tuli eteen, vähän anto nuuskia ja sitte rapsutti Ifan kaulaa. Hienosti istu paikallaan. Onneks ei tätä nollattu, ois voinu jäädä ikävä fiilis, alottaa koe nollalla.

Paikalla makaaminen: 0 / kerroin 3 / 0p
Voi *21309832934823 kirosaa*!! Luulen että Ifa meni maahan ekalla käskyllä, nousi ku liikuin, käskin takas ja pysy. Mutta. Oltiin siellä seisty joku aika ja totesin et ei hitsi, ei kyl olla pitkää aikaa otettu näi pitkii paikallamakuutreenejä. Olisi pitänyt. Ifa makas pitkään hyvin, sit se nous seisomaan, seiso pitkään ja lopulta vähän ennen ajan loppumista lähti hiiiiiitaasti hiipiin mun luokse sillee ihanku sois tienny et “en saisi tulla, mutta…” Käskivät sit mun ottaa sen kiinni ja ku sain sen remmii nii “Aika. Palataan koirien luo.” Argh. No, aivan järkky pistemenetykset siitä. Ei se mitään, ei mikään ihme että näin kävi kun ei olla tota tarpeeksi treenattu. Ja pysy ees kohtuupitkään!

Seuraaminen kytkettynä: 9 / kerroin 2 / 18p
Oli kuulemma tosi hyvännäköstä menoa. Pistevähennys tuli siitä, että ihan vikan perusasennon jätti tekemättä. Meni liian eteen eikä meinannut istua millään. Tosin arvasin sen koska stoppi tuli lattian kohtaan. Olis ehkä pitäny pokkana kävellä minimatka siihe matolle ja pysähtyä siihen niin olis voinut toimia. Anyway, yllätyin että meni näin hyvin ja saatiin noin kovat pisteet.

Seuraaminen taluttimetta: 8½ / kerroin 4 / 34p
Tehtiin eri tilassa kuin seuraaminen kytkettynä. Tässä Ifa hortoili vähän enemmän ja käännöksissä tuli liian väljästi mukana. Pysähdyksissä perusasentojen kanssa oli taas ongelmia. Ei kuitenkaan ihan plörinäks menny!

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 7½p / kerroin 2 / 15p
Ihan seuraamispätkän alkuun vähän hortoili, ei mennyt maahan ekalla käskyllä, mutta meni tokalla. Pysyi maassa ja nousi hienosti istumaan vasta kun käskin. Ja siis ylipäänsä nousi istumaan. :”D Koska treeneissä en ~koskaan käske sitä istumaan jäävien liikkeiden lopuksi. Pelkäsin että tämä menee nollille, mutta ei mennyt! Iloinen yllätys.

Luoksetulo: 7½ / kerroin 3 / 22,5p
Varasti jumankauta!!! Sain just käveltyy tilan toiseen päähän, kuulu kehotus “käsky”, ja Ifa lähti tuleen. No ei mitää, muuten tyylipuhdas suoritus, hirvee vauhti ja nätti sivulletulo, mut…. Sanoi että koska pääsin loppuun asti ja ehdin kääntyä ennenku se lähti ni saan viel pisteet. Jos Ifa olis lähteny tulee ennenku oisin kääntyny nii ois menny nollille. Harmittavia pistemenetyksiä tästä, mutta tämä ongelma nyt on helppo korjata. Ei sinällään harmita. Enemmän olis harmittanut hidas ja huono luoksetulo.

Seisominen seuraamisen yhteydessä: 10 / kerroin 2 / 20p
Hahahaa. 😀 Ifa yllätti. Ei se kyllä ku seinää pysähtyny ja mielestäni tein pienen tempovaihtelun askelluksessa, mutta ehkä ne ei sitte näkyny/haitannu ja täydet tuli! Tosi hyvä! Hienosti pysy taas seisomassa ku palasin viereen ja istu ku käskin. 🙂

Estehyppy: 8½ / kerroin 2 / 17p
Khemh. Nää on hyvät pisteet siihen nähden mitä odotin! Annoin ihan pienen käsimerkin siinä kun mua epäilytti niiiiiin pahasti, olin ihan satavarma et Ifa ei varmasti hyppää ku käsken. No hyppäs se!! 😀 Mitä ihmettä! Ja jäi seisoon ku käskin, mutta TOSI reunaan. Just ja just mahduin sen viereen ja sain käskettyä istumaan. Sainki siitä ohjeita että miten/mihin palkata tosta estehypystä, että jäis oikeeseen kohtaan. Jos menee niin sivuun, että vierelle ei ohjaaja pääse enää, saa 0. Onneks ei käyny näin.

Kokonaisvaikutelma: 9,25 / kerroin 1 / 9,25p
Me siis tehtiin liikkeitä kahden eri tuomarin kehässä, joten kokonaisvaikutelma oli molempien antamien vaikutuksien keskiarvo. Saatiin toiselta 9 ja toiselta 9½ joten 9,25 on se keskiarvo. Kuulemma varsinki rotu huomioon ottaen niin tosi hyvää tekemistä. 🙂

Pisteet yhteensä: 145,75 pistettä, II-tulos

Oltiin siis tosiaan kahden eri tuomarin kehissä. Paikallamakuu, luoksepäästävyys, seuraaminen kytkettynä ja liikkeestä maahanmeno tehtiin toisen tuomarin kehässä, sit vaihdettiin viereiseen tilaan ja tehtiin loput. Vähäsen harmittaa nyt noi paikallamakuun pistevähennykset, olis meinaan muuten tullu tosi kovat pisteet jos siitä olis saatu täydet. Mutta oon silti TODELLA tyytyväinen reissuun. 🙂 Oli selvästi hyvä päivä sekä mulla että Ifalla. Varsinkin Ifalla! Ifa ei pelännyt yhtään, teki kaiken mitä käskin ja jaksoi hienosti loppuun asti. Se on ehkä se suurin tekijä! Loistava pieni lapsi. ❤ En tiedä kuinka paljon (varmasti TOSI paljon) asiaan vaikutti se, että paikka oli tuttu, mutta SILTI. Ihan hirmu hyvin meni.

Toisekseen jäi tosi hyvä fiilis siitä, että oli paljon hyvää seuraa. Suurkiitokset Jaskalle ja Akille siellä käymisestä ja erityisesti iso kiitos kuvaamisesta! Oli tosi kivaa että oli tuttuja mukana niin sai jutella eikä sit jännittäny niin paljon. Lisäksi oli tosi kiva nähdä muitakin vähän tuttuja, *kröhöm* petsiestä *nolostus* tuttu Tora ja omistajansa olivat myös paikalla kisaamassa. Oli todella kiva jutella!

Ja mikä parasta(!), paikalla oli BEUSSI. :3 Se samainen Oona-beussi tosiaan. Tuli paaaaljon rapsuteltua Oonaa ja juteltua hänen erittäin mukavien omistajiensa kanssa. Yhdessä vaiheessa Oona teki “beussit” ja istu mun syliin kun olin kyykyssä sitä rapsuttamassa. 😀 Reiska teki saman mulle Porin tokokokeessa kerran. Ellei oo tehny toistekin… On ne beussit sit ihania sylikoiria. ❤ Eihän mikään reissu voi MITENKÄÄN olla huono, jos siellä pääsee rapsuttamaan beussia. 😉

Mut, tällanen setti tällä kertaa! Treeniä treeniä. Hyvinhän se meni! Leikisti. 😀 No tavoitteisiin nähden tosi hyvin!! Loppuun vielä linkki kuviin: klik.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s