Turhautuminen

Koitin taas aamulla treeniä Liksun kanssa tota 2on2off-hommelia. Eikä siitä vieläkään tule mitään. Vein laatikon tonne käytävälle, ja yllätys kyllä Liksu nosti etutassut siihen! Mut siihen se jääkin. Etenemään se pitää houkutella. Ja vaikka houkuttelis miljoona kertaa niin se ei tajua tarjota. Jos mä seison tumput suorina odottamassa, sekin on tumput suorina odottamassa. Hemmetin aivokuollut. Oon niin turhautunut tohon sen vajauteen että alan heittää kaivoon haaveeni agissa kisaamaan pääsemisestä ton kanssa. Toki koiran vajauden lisäks kisaamaan pääsy vaatis monen monen kurssin käyntiä vielä, mutta silti. Että kannattaako sitä silti tavotella vai ei.

Onneks mulla on Ifa, josta saa vielä tokokoiran. En edes sano että “on toivoa saada tokokoira”, koska olen varma että kyllä siitä saa. Se on jo melko hyvä, vielä pari asiaa niin se on tosi hyvä. Tosi hyvä mun makuun, ja vaatimustasooni ja rotuun nähden oikein hyvä. Mamman pieni parhauskoira. Ifan kanssa otettiinkin tänäaamuna kahta treeniä. Ensin pienet “palkattomuustreenit”, eli 2-3 liikettä peräkkäin ja sit palkka. Otettiin jotain sellasii ku minipätkät seuraamista vapaana/remmissä (perusasennot kuntoon!), luoksetulo, liikkeestä seisomaanjääminen ja kerran superlähietäisyyden istu-maahan-kaukot. Hyvin toimi, ei mitään puhetta suoritusten huononemisesta vaikka ei joka liikkeen jälkeen tullut palkka. Yesh. Otettiin näitä siis sisällä, minimaalihäiriössä.

Sit otettiin niitä maahanmenotreenejä taas. Muutaman koitin jopa itse seisten, mutta totesin että menee maahan väärin (istumisen kautta), ei kelpaa, ei näin, joten palasin alemmas helpottamaan hommaa. Pitäs tehdä toi hissiliike siihen nii varmaks ettei se tiiäkkää muuta tapaa mennä maahan. 😀 Koitan edetä maltillisesti, kaikessa kärsimättömyydessäni. Yks mun vika on se, että haluaisin edetä niin nopeasti. Haluaisin jo alkaa liittämään sitä seuraamiseen, vaikkei siinä ole mitään tolkkua kun ei se suju edes kun seison paikallani. Joten nyt vaan malttia peliin ja pohjatyö kuntoon niin saadaan liike kasaan joskus. Fiksu koirahan toi on niin kyllä se sen vielä oppii.

Onneks mulla on siis Ifa, josta saa koiran tokokisoihin jos/KUN Liksusta ei agikisoihin ole. Vai pitäisköhän saada Ifasta koira molempiin. :”D Onhan sekin agista tykännyt! Ja jos se tokoa oppii nii totta hitossa sen luulis myös agia oppivan. Nooo, käydään nyt Liksun agikurssi loppuun ja Ifan viralliset läpi ja katsotaan sitten että mitä treenataan ja kenen kanssa mihin paneutuen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s