Hehkutusta

Kauheeta kirjottaa merkintä heti toisen perään. Mutkun nää on niin eri juttu. Ei oo pakko lukee jossei jaksa ja jos ei kiinnosta. 😀 Itelleni usein näitä kirjotan… Mut nyt on pakko hehkuttaa tähän kun ei oikeen oo muita minne hehkuttais näitä juttuja.

KELATKAA, 86 beussia lauantaina näyttelyssä!!! Iiiiiiiiiiiiiiiiihan tajuton määrä!! Normaalisti hyvä jos kymmenen, niin 86! Hemmetti että miten upeeta!! Pelkään kyllä kameran ja tällasten puolesta, ja ehkä koneeni, ku nii, apua! Mul on 13GB vai 16GB muistikortti, jos kuvaan sen lauantaina täyteen, ne ei mahdu mun koneelle joten mihin mahtuu sitten sunnuntain kuvat?! Ääää!! Ja apua riittääkö muka kaks akkua jotenki koko päiväks?! La-su-välisenä yönä pitää varmaa herää kolmen-neljän aikaan vaihtamaan ladattava akku… Ja kone siirtää kuvia koko yön… Ja tosiaan sunnuntaina toinen supermäärä beusseja jalostustarkissa! (Joka tosin alkaa jo lauantaina osittain.) Ihan uskomatonta! Täytyy ottaa joku vihko mukaan johon teen omia muistiinpanoja koirista. 😀 Hitsi harmittaa kyl vähän kun höh miten mä pääsen paijaamaan niitä kaikkia koiria kun istun vaa kamera kädes jumis kehän laidalla. Nooo pitää sitten aamun ensimmäisiä ja illan viimesiä paikallaolevia paijata minkä ehtii. Illalla niitä, joita uskaltaa vielä pitkän väsyttävän päivän jälkeen lähestyä. 😀 Sunnuntai ja kokoaika kolme yhtäaikasta kehää vähän pelottaa. Samoin pelottaa et apua entä jos sataa. Jos sataa, tulee ruumiita. 😐 Ruumiita, I tell you, sääherra, ruumiita!! Jos sää suosii nii kattotaa kui kärähtänyttä grillimakkaraa muistutan sit viikonlopun jälkeen.

Toinen hehkutettava asia. Ensviikolla virallinen tokokoe!! Ja tiiätteks mitä, mua ei pelota, mua vaan vähän jännittää. Tänään tuli kisakirje. 7 alokasluokkalaista. Alokasluokka ihan vikana! Vasta puoli yhdeksältä. o_o Toivottavasti ei ole liian kylmä kun päästään Ifan kanssa suorittamaan. Haluun kyl nähdä avoimenki luokan, joten sit vaa tuntii etuajassa paikalle. Tosin oon aina kaikkialla ylietuajassa niin että saas nähdä paljonko chillaillaan tuol sit odotellen. Mut hemmetin hyvä stressiä helpottava asia on se, että koepaikalle on helppo löytää. Ihan äärettömän helppo. Niin helppo, että mun ei tarvii ees kirjottaa ajo-ohjeita! Koska siitä ihan vähän matkan päästähän huristelen kakkostietä pitkin harva se päivä. :”D Harvinaista, +100km paikanpäälle enkä tarvii ohjeita. W0h00. MUTTA!!! Paniikkia aiheuttaa se, kun tajusin juuri, että o-ooooou viikonlopun näyttely ja jalostustarkki vie multa kaks kokonaista päivää aikaa treenata Ifan kanssa!! Holy jotaaaain. D: No nyt kyllä kuollaan. Ei vaan. Pitää lukea kirjaa ja laatia suunnitelma. Mut ehkä me selvitään hengissä. Kisan tavote on, että II-tulos. I-tulos toki kelpaa myös!! Mutta sitä en uskalla toivoa ennenku paikallamakuu on kunnossa niin varmasti että varmempaa ei ole. Rrrrr kyllä me se TK1 vielä joskus saadaan!! No, katotaan nyt millä mielellä kisan jälkeen… Onhan siinä hirvee riski, että Ifa nuutuu siitä ettei liikkeiden välissä saa palkkaa ja alkaa haahuilla ja lakkaa tekemästä. Onneks seuraamiset on ensin, ne suurimmat haasteellisimmat liikkeet (paikallamakuun jälkeen). Kai nyt jotku seisomaanjäämiset ja luoksetulot voiki sujua, vaikka koira oiski vähän latistunut. Kai… No menee miten menee. Sitteppä nähään mitä pitää treenata lisää. 8)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s