Luoksarin stop, liikkeestä maahan ja kapula

Siinäpä ne päivän aiheet tulikin. Treenittiin kaikkia niitä sisällä kun ulkona on ollut hieman vaikeuksia. Eli tarkotus oli alkaa treeniin tota luoksetulon pysäytystä seisomaan, joka siis siellä avoimessa vastaan tulee. Kippo taakse, koira istuun ja vähän matkan päähän kutsumaan. No nyt ei kutsusta karannut kipolle toisinku eilen pihalla koittaessani, mutta ei kyllä merkittävästi edistytty hommassa siinä mielessä, että Ifa kävelee ihan liikaa sen käskyn jälkeen. Mut se oli eka kerta ku sitä harjoteltiin, eiköhän se siitä jatkossa ku se tajuaa sen homman paremmin nii ala sujua nopeammin.

Seuraamisesta maahanmenot on myös pissinyt ulkona viime aikoina, joten se joutui treenin alle. Sisällä sujui ihan hyvin. Eka kerta ei meinannut mennä maahan, ärähdys, meni sinne, ja sen jälkeen sujui hyvin. Pitää muistaa tehdä näitä enemmänki sisällä (vahvistaen) ja sit aina välissä ulkona testata toimivuus.

Otettiin myös kapulaa, kun se viimeks eteni aika kivasti. Käytin taas sitä, että viskaan kapulan vähän pidemmälle ja koitan saada sen nostamaan sitä vähän pidemmän matkaa. Oon vähän hidas sen naksun käytön kanssa ja usein naksautan vahingossa huonoon aikaan (niin, siks se ei sitä varmaan osaakaan vielä). Mutta loppua kohti alkoi sujua ihan hyvin, pari kertaa nosti sitä vähän pidemmän matkan ja sellaiseen onnistuneeseen suoritukseen myös lopetettiin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s