Sisätreenit pitkästä aikaa

Ulkona sataa. 😦 Luvattu sadetta koko seuraavaks 10 päiväks mitä vaan sääennustetta riitti. Tämä tyhmää, koska sitten ei voi treenata ulkona. Piti sitten treenata sisällä. 😀

Treenattiin öhh no 2min paikallamakuu nii et palkkailin välis ja oli kansi koiran jalkojen välis. Näyttää sinällää tajunneen idean, koska kun kehun sitä pidemmältäki matkalta nii alkaa heti haistelee sitä kantta että olisko siihen spawnannu lihapulla. :”D 2min meni hyvin sisällä, ei siin mitää ongelmaa. Matka tosin ei ollut pitkä enkä ollut piilossa. Pitää ottaa sellasia, että meen piiloon, ja pidentää palkkausväliä.

Otin myös muutaman liikkeestä maahanmenon, ei robleemaa niissä. Matolle on hyvä lösähtää. 😀 Ja meni kaikki ekasta käskystä! Otin myös muutaman seuraamisen, ja harjoteltiin lisää sitä, että otan vaan vähän askelia. Uusi harjoitus oli, että käskin Ifan sivulle, sanoin seuraa ja tein täyskäännöksen paikallani, liikkumatta eteenpäin. Ei ekalla onnannut, mutta parin kerran jälkeen tuli hienosti mukana ja istu oikeesee paikkaa, jee! Otettii myös ehkä yks luoksetulon stoppi, mut ilman takapalkkaa. Heitin namin taakse kun pysähtyi.

Sihhhhhten piti ottaa sitä kapulaa. Nyt päätin, että otetaan ensin vähän sillä tunnarikapulalla sillee pohjatyö “joo tää on tätä hommaa”, sit otetaan se ohjatun kapula käyttöön ja harjotellaan sillä perusjuttuja koska pitää senki nyt onnistua, ja sit loppuun taas tunnarilla. Tunnarilla tuli muutamia ihan hyviä nostoja, muutamia vähän huonompia. Sit otin sen ohjatun kapulan ja alotettiin melkee alusta asti sen kaa. Eli naks ku Ifa vähänki koskee siihen. Sit se meinas yrittää pari kertaa purra niitä laippoja. No eihän se sitä niistä saa kantaa. Otin kapulan käteen ja otettiin kaks “purua” sillee että otti siitä keskeltä oikeesta kohtaa kii iha nopeesti. Sitte kapula taas maahan ja nyt oli koiralla parempi haju että mitä tehdä! Pari kertaa puri ihan hyvin maassa siitä keskeltä ja olisko kerran jopa vähän nostanutkin sitä! Siitä sit superpalkka ja kapulan vaihto tunnariin taas. Nyt meinas edellisen perusteella pyytää palkkaa jo siitä että vähän tökkää kapulaa. No ei ihan kelvannut, nii tajus taas pian alkaa nosteleen sitä. Lopulta sain yhen tosi pitkän kannon, jossa se ei tiputtanu kapulaa heti ku oli kääntyny mua kohti. Aivan hurrrrjat kehut ja namimäärät siitä ja kapulat pois. Ehkä siitä vielä jooooooooskus liike saadaan… Kunhan nyt eka saadaan tosta paikallamakuusta liike!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s