Kesä pilalla

Eilen otin sisällä paikallamakuutreenit, kansi jalkojen väliin ja puolen minuutin välein palkka, välissä minuutin välein, 2 x 3min makuu. Sujui ok. Ei tosin sisälläkään makaa niin levollisena kuin vois toivoa, pyörittelee päätä, nuuskii maata jne. No mut pysyy maassa ni son se pääasia mulle nyt.

Sit iltapäivällä oli kaveriagi. Olin vähän etuajassa ja ovet oli kiinni nii ajattelin tokoilla alkuun. Ei. Siitä ei tullut mitään. Ei-niin-mitään. Täys katastrofi. Seuraamisissa lähti heti haahuilee maahan tuijotellen ni johki metrin päähän kauheita mutkia tehden, maahan ei mennyt ekasta käskystä kertaakaan, maassa ei meinannut pysyä ollenkaan. Lupaava agitreenien alku ku olin hirttämässä ton jo heti alkuun. Sama meno jatku sitte agissa, joten tuliki treenattua aika paljo enimmäkseen vaan Liksua. Liksun kanssa meni ihan jees. Rengas on ruvennut hienosti sujuun, osaa hakee nii että hyppää oikeesta paikasta! Jee! Oltiin myös uhkarohkeita ja otettiin keinua. Sillee että namit naaman edessä ohjaan koiraa siinä ja toisella kädellä hidastan keinun laskua. Hyvin sujui, ei mitään ongelmia kertaakaan. Ongelmia taasen oli siinä, että jos sillä välin kun koira juoksee putkea nii kirin ja vaihdan toisella puolelle, nii toi ei meinaa osata tulla sillä puolen vaan juoksee edelleen sille puolelle jolla se oli lähetettäessä. Ja sit mennään ohi kaikista esteistä. Mut nyt ärsyttää nii paljo etten jaksa tarkemmin selostaa.

Tästä ei kerrota Rikulle: Agitreenien jälkeen ostin Ifalle kapulan. Niinku, ihan oikean kapulan. 😀 Sellasen mitä vois käyttää avon noudossa, jos sinne asti ikinä päästään. Eli nyt löytyy kapulakavalkaadista normi noutokapula, ohjatun kapula ja tunnaripalikka. Mutta siis… Kapulan alkup. hinta oli 7,20€ ja se oli -40% alennuksessa eli hintaa jäi 4,30€ (eikä tullu postimaksui ku olin paikanpäällä) ni totesin että prkl onhan tuo nyt ostettava.

Sitten. Dyndyndyy. Ifa alotti tänään juoksun. :||| Nyt on koko kesä pilalla. Ensinnäkään ei siis päästä jo hirveästi odottamaani sprinttikisaan Tampereelle. Itqparq. Toisekseen Ifalla on siis sitte juoksu Hyvinkään näyttelyssä. Viimeks ku oltii juoksuaikaan näyttelyssä, se ei suostunut edes syömään namia. Eli hyvästit hyvälle kehäsuoritukselle. Ja viimesimpänä muttei vähäsimpänä, tän takia meidän koekisaamiset siirtyy ensvuoteen. Koska nyt kuukauden treenitauko, sit ollaan heinäkuun puoles välis, sit se paikallamakuun saaminen niin varmaks et onnistuu vaikka missä vaikka miltä matkalta ja sitte kuukauden ilmoaika kokeisiin ni halleluja ei me tän vuoden puolel enää mihinkää päästä. Voi argh. Kiitos koira, murhaan sut. Eiku… Ei ois kellää lainaa sellanen 300€ että saa leikattuu ton…

One thought on “Kesä pilalla

  1. Sympatiat teille, meilläkin pikkuneiti vajaa 8kk päätti aloittaa juoksemisensa ja Reinomies lutkuttelee päivät lattioita kun ne on niin jumalattoman taivaallisen tuoksuset… 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s