Kapuloita taaaas

Olin tossa antamassa koirille ruokaa kunnes tuli olo et hmm sil välin ku Liksu syö nii Ifa vois treenata. 😀 Ja mitäpä muutakaan kun kapuloita. No yksi perusasento (täydellinen sellainen) otettiin alkuun ja loppuun pari maahanmenoa, jotka pääsääntöisesti mukavan näpsäköitä.

Aloitettiin, kuten aina, sillä tunnaripalikalla. Siihen muutama hieno nosto ja lyhyt kanto ja sitten vaihto oikeeseen kapulaan. Oikee kapula=avon noutokapula. Jos tarkotan ohjattuu, sanon ohjatun kapula. Eli tosiaan, oikee kapula heittoon ja kattomaan mitä tapahtuu. Totesin että täytyy taas jatkaa siitä, että naksautan kun se puree oikeesta kohtaa kapulaa. Aika paljon se koittaa myös niitä päätyjä, mut naks ja nami irtoo tosiaa vaa keskiosan puremisesta. Niitä vahvisteltiin muutama ja ne paraniki siinä vähitellen, eli siis puri paremmin, pitempään. Oiskohan kerran vähän liikuttanut kans, muttei nostanut vielä. Jonkun verran myös pyöritteli sitä kuonolla eteenpäin, muttei siitä kyllä palkkaa herunut. 😀 Sitten! Jeejee tykkään ku meijän kapulatreenit loppuu aina tälleen. Ifa meni kapulalle, puri kiinni JA NOSTI SEN ILMAAN pienesti!!! Sen ison! Siis no… ison ja ison. :’D Mutta sen millä saa kokeessakin noutaa! Isoin millä ollaan harjoteltu. Siitä se sai aivan järkkyisot kehut ja hirveen monta lihapullan palaa ja vielä vähän lisää kehuja ja lihapullaa. 😀 Toi on kyl niin hyvä kun toi selkeesti tykkää noutoharjotuksista ihan hulluna. Ehkä mä siinä eniten muistan lirkuttaakehua sitä. 😀 Et ongelma (kuten oon tainnu sanoo jo pari miljoonaa kertaa) ei oo se, ettei se tykkäisi tai haluaisi, ongelma on että mä en osaa opettaa.

2 thoughts on “Kapuloita taaaas

  1. Avossahan sulla saa olla omakin puukapula mukana, muistaakseni.. Mutta voittajassa pitää käyttää järjestäjän kapuloita. Eli silloin pitäisi käydä mikä tahansa puinen, mutta varmaan varmin olla sitä perusmallia, en tiedä sitten mikä niistä on kevyin ja pienin. Mutta hyvä että teidän treenit on mennyt eteenpäin!

  2. Joo avossa saa olla oma kapula. 🙂 Joka on meille hyvä, koska sinne voidaan joskus päästä, mutta voittajaan ei sitten oo enää mitään asiaa. 😀 Epäilen että noin pientä kapulaa ei järjestäjillä valmiiks ole vaan kaikki on vähän isompia ku toi meidän. Mutta siitä ei tosiaan murhetta. 😀 Jo tässä TK1 riittää työsarkaa, saati jos haluaa TK2 ja sitte jos se saavutetaan nii voidaan silmät suurina ihmetellä että oppisko toi voittajan liikkeitä vai onko koira jo kuollu ja kuopattuki ennen sitä ku kestää oppiminen. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s