Vai ei ruutua avossa?

Vai ei tosiaan oo ruutua avoimessa! Eihän me voittajassa koskaan tulla kisaamaan niin että ei meitä hyödytä kisojen kannalta tollasia treenata. Mietin sitte että no mitäs siellä avossa on ja siellähän on kaukot. Ja eikun i-m-kaukot treenin alle. Treenittiin myös paikallamakuuta.

Kaukoja ensin sisällä, ensin sivulla ja sitten nii että oon koiran edessä. Ja sen jälkeen sama pihalla. Kauhiasti koittaa alkaa ennakoimaan, joten palkkailin monesti kahdesti saman asennon, että hyvä, pysy siinä kunnes muuta käsken. Istumaan nousi yllättävänkin hyvin! Enkä käyttäny käsimerkkejä, pelkillä käskyillä mentiin. Joitain kertoja koitti istumasta nousta seisomaan, tai maasta ylös palkan saatuaan. Pitää muistaa tehdä myös sitä, että odottaa vähän pidempään ennen kuin palkkaa asennon. Vapautuksia tein molemmista, sekä istumisesta että maahanmenosta. Positiivista on se, että koira suorittaa teknisesti just oikein, ei liiku ollenkaan.

Paikallamakuut oliki sitte tuskaa taas. Kaks vai kolme kertaa sillä välin ku poistuin ton luota nii se nousi seisomaan. Ja taas nimenomaan seisomaan, ei esim. istumaan. Ekalla kertaa se nosti kyynärpäät maasta irti, käskin matkan päästä takas maahan nii laski ne. Odotin 15sek, kävin palkkaamassa, palasin, odotin 30sek, kävin palkkaamassa, palasin, odotin 45sek, kävin palkkaamassa ja vapautin. Sit ne kerrat ku se nousi seisoo, kävelin vaa mitää sanomatta rivakasti takasi, sormella osotin että maahan, koira meni, ja poistuin taas. Otin sellaset jotku 20-40sek makuut siihen. ja viimeseks yks 25sek makuu nii että olin piilossa. OMPA HURJAN PITKIÄ AIKOJA. Voi moro. En tajuu miten toi liike voi olla niin vaikea. Pitää varmaan ruveta antaan joku todella voimakas “ODOTA”-käsky siihen, josko sitte jäis kalloon että ollaan paikallaan kunnes tuun takasi. Koitin aina palkata tosi hyperisti ja innostavasti sitte ku oli maannu nätisti ja lähteny vasta vapautuksesta.

Loppuun otin seuraamisia käännöksillä vasempaan ja täyskäännöksillä. Huh kun oli hyviä käännöksiä! Otettiin myös juoksupätkä. Meinaa edistää melko paljon, mutku vähä hidastaa sit kävelyssä nii paikka paranee. Siihen päälle kaks liikkeestä seisomista, jotka paljo parempia ku edellisellä kertaa. Siihen päälle pari liikkeestä maahanmenoa, jotka oli hienoja, Ifaksi nopeita. Niistä superpalkka ja sitten takas sisälle.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s