Maahan, seis

Siis maahanmenoja. Piti päästä kokeilemaan tasoa 1. Eli koira sivulle, maahan, ja palkka annetun “vahvisteaikataulun” välein. Vihkosen antama v-aikataulu oli tämä: 15, 7, 10, 22, 1, 7, 5, 22, 10, 7, 15, 3, 22, 1 (=2min 42sek). Toi oli a) ja tääl ois viel b) mut b:tä ei vielä otettu. Otettiin vaan toi yks. En kyllä tiiä kuinka tota pitäis oikein käyttää, ku siis… no varmaan avustajan kanssa olis helpointa. 😀 Nyt mä seison koiran vieressä kun se on maassa ja oikees kädes pidän tätä vihkosta ja tuijotan sitä ja koitan laskee sekuntei päässäni kun ei silmät ja kädet riitä kattoon kellosta ja sitte sähellän vasemmal kädel namien kanssa. Nooh, Ifa kummiski makas kokoaika maassa! Jossai kohtaa se tosin heitti lonkalle ja vähän vinoon voidakseen helpommin tuijottaa mua, mutta sallin sen sille. Niin ja meijän kokonaisaika varmasti valu vähän pidemmäks ku toi. Mut tosiaan, maahan meni ja maassa pysy kertaakaa nousematta. 🙂 Yay. Sisällä harjoteltiin. Tossa sanottiin et alotetaan mahd. pienes häiriös.

Sen päälle halusin sit ottaa jotain vähän muutakin. Päätin että vahvistetaan seis-käskyä ja sitten kokeillaan taas sitä luoksetulon stoppia. Otettiin useampi liikkeestä seis niin että se suju tosi hyvin. Palasin aina sivulle ja palkkasin siitä kun seisoi eikä mennyt istumaan. Tosin tein todella hätäsiä ja nopeita palkkaamisia, pitää vielä parantaa tota, koska kokeessa se ei mene ihan noin. Mutta, seisomiset saatiin sujuun joten eikun kokeileen luoksetulon stoppia. Näytin vähän kädellä vastaan sanottuani seis ja hitto toi pysähty oikee liukuen tossa matolla. 😀 Olin ihan että wow?!?? ja tottakai superpalkka siitä! Sit tosi nopeasti, jo ihan muutaman toiston jälkeen Ifa alko ennakoimaan sitä pysäytystä ja liikkeellelähtöki meinas tapahtuu jo hiipien. Sitku koitin suoraan sivulletuloo, siis “läpijuoksuluoksetuloo” nii aatteli et seki on sellanen että pysähdytään matkalla. Vähän innostin sit lisää että tuli loppuun asti. Uskoisin, että tarvitaan vaan rutiinia siihen että Ifa kuuntelee sanonko mä “sivu” vai “tule” ja oppii niistä ymmärtään että kumpaa nyt tehdään.

Mut tehtiin niitä nyt muutama lisää silleen, että ihan ok-onnistuneita juttuja tuli. Tosin matka ei ole todellakaan hurja, ja ton eteen saadaan tehdä työtä, että ei ennakoi ja lähtee vauhdilla. Mut eiköhän se siitä…! Helpompi pala se varmasti on kuin tämä paikallamakuu tai edes nouto. Niin ja nää oli jotai eilisiä tai toissapäiväsiä treenejä, nyt voisin mennä treeniin lisää…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s