Treeniä sisällä

Ja kohta myös pihalla häiriössä!! Pitkästä aikaa Ifan kaa ntlytreeneihin jeeeeeee! Mutta takaisin asiaan.

Otettiin taas treenit sisällä. Ensin harjoiteltiin kapuloilla. Tunnarin kanssa meni ihan mukavasti, mut sit oikeen kapulan kanssa olikin ongelmaa, en saanut yhtään nostoa esiin. Mut palkkailin sit oikeesta kohdasta puremisesta ja sellasesta melkein-nostosta jonka toi teki. 😀 Tätä täytyy tutkia lisää.

Sit laitoin taas pannan kaulaan ja remmin kiinni (joo, sisällä, wtf) ja harjoteltiin seuraamisesta pysähtymisessä istumista. Voin kertoa, mitä ihmettä, siitä ei meinannut tulla mitään. 😀 Oli ihan törkeen tarpeellista siis harjotella tota. Uskomatonta miten paljon se remmi voi vaikuttaa, koska ei se noin vapaana seuratessa tee. Se siis varmaa viis kertaa AINAKI käveli vaa siitä mun eteen ihmetteleen, että no mitä. Aina sai käskee takas sivulle. Iha uskomatonta. 😀 Ei voi käsittää. Hinkkasin niitä niin kauan, että se alko ymmärtää että pitää pysähtyä ja istua sivulle. Kyllä sen sieltä esiin sai kun tarpeeksi hinkkasi. Pitää ehdottomasti hinkata lisää.

Sit otettiin seisomaanjäämisiä, liikkeestä siis. Hiomakohtana se ku palaan sivulle, että seisoo eikä istu. Nyt meni hyvin, huima parannus ihan parissa treenikerrassa. Seisoin sivulla nii pitkään että varmasti ois liikkuri kerenny sanoo “käsky”, ja vapautin palkkasin aina seisomisesta. Ei kertaakaan edes harkinnut istumista. 🙂 Yay. Ja oli vielä semihyviä pysähtymisiä, että ei edes kävellyt pahasti eteenpäin käskyn jälkeen. Jeejee, saa nähdä miten menee nyt treeneissä. Pitää muistaa sitä hyppyä koittaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s