Hyvät treenit!

Eilen VIHDOIN pitkästä aikaa pääsin Ifan kanssa meijän näyttelytreeneihin, ja ai että. Tokoilin aluksi ja lopuksi ja vähän sillon tällön, näyttelytreenien lomassa. Otettiin seuraamisia remmissä ja ilman, hyppyä matalana ja korkeena, liikkeestä seisomaanjäämistä, liikkeestä maahanmenoa, luoksetuloa, sivulla lyhyitä makaamisia ja luoksepäästävyys. Ja ne meni kaikki tosi hyvin!! Jotain pieniä hiomisia tehtiin hypyn kanssa, vahvistellen sitä oikeeta kohtaa, mut pääosin meni tosi hyvin. Seuraamisissa istu aina ku pysähdyttiin, joten siitäkin ongelmasta päästiin. 🙂 Seisomaanjäämiset hienoja, hyvin suju. Liikkeestä maahanmeno asfaltilla hyvä, eikä myöskään noussut kun tulin sivulle. Nurmikolla ei mennyt maate ekalla käskyllä.

Makuita tehtiin silleen, et koira sivulle ja käskin maahan. Eka palkkasin taas sen 3 x 5sek välein ja vapautin. Sitte pari 15sek pätkää. Sujui ongelmitta, että voin ehkä alkaa pidentään aikoja ulkonakin. 🙂

Luoksepäästävyys oli hyvä. Tehtiin se ihan vieraalla ihmisellä. Ensin tehtiin sellanen, en tiedä onko se joku pk-puolen luoksepäästävyys vai mikä, mut et koira sivulla ja ihminen tulee kätteleen ihmistä ja ne vaihtaa pari sanaa siinä. Sitten sen perään se tokomainen luoksepäästävyys, eli suoraan kohti, rapsuttaa vähän kuonoa ja sit pois. Ja Ifa istui hienosti paikallaan kokoajan. 🙂 Tai no se koitti välissä mennä maahan (kun ihminen ei ollu viel luona) ku luuli että odotan sen tarjoovan jtn tjtn. x3 Höpsö.

Näyttelytreenitkin meni hyvin, oli vähän amstaffeja mukana, eikä ne haitannut mitään. Siitä porukasta oli yks myös meille tuomarina osan aikaa, ja Ifa meni hienosti senki kanssa! Selkeesti sitä vähän ahdisti se, mutta ei kumminkaan väistänyt! Jeeee. 🙂 Voi tulis nyt ne näyttelyt, Heinola ja Porvoo~~.

Aika paljon Ifan tokoilut sai kyllä kehuja eilen. Se meille luoksepäästävyyden tehnyt nainenkin sanoi siinä, että menee tosi hyvin, hänellä dobberi kotona eikä sekään tee noin hyvin, hieno katsekontakti. 🙂 Lämmitti mieltä. Olen ylpeä pikkuotuksesta. ^^ Nyt vaan se paikallamakuu kuntoon ja kokeisiiiiiin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s