AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

Jos stressiin ja paniikkiin voi kuolla niin se tapahtuu varmaan kohta. Et jos mua ei näy koulussa eikä kokeessa nii tiiätte sit että oon kuollu. Tänään iskeny tajuntaan että MEILLÄ ON HUOMENNA VIRALLINEN TOKOKOE!!!!! eikä me olla treenattu lähellekään tarpeeksi ja sinne on luvattu paskaa säätä ja kello on 11 edellisenä iltana enkä oo tehny mitää, ei oo koiran rekkari, rokotustodistus ja kisakirja kaivettuna esiin, ei oo lihapullia pilkottuna, ei oo autoo tankattuna eikä auton rikkinäistä etuvaloa vaihdettuna!!! Ja kukaan ei oo lähössä mukaan, joten saan yksinäni kuolla paniikkiin matkalle ja näin. Haluaisin sen ykköstuloksen mutta tiiän ettei sitä oo realistista tavotella muttei viittisi turhaan paskojakaan tuloksia hakea. No tää on silti ehkä just sitä. Miten asdasdsadasdasdkafjklflh voi olla taas ihminen näin tyhmä ettei treenaa jotai kunnol loppuun asti ennenku lähtee koittaa onneaan ja miks taas niin myöhään että kylmä ja MIKSI JOTAIN VITUN SADETTA?!?!? Kiitos Suomen sääääää! Taidampa ottaa ja muuttaa jonnekkin… Saharaan jossa ei lunta ja räntää varmaan pahemmin nähdä, siinä on sitten kiva tokoilla juoksuhiekassa skorpioonien kanssa jesssh.

Ja jotta ei päästäisi liian helpolla, niin tässä on nyt tuplastressinaiheuttaja. Nimittäääääin torstaina sitten heti klo 11 jos olen muka jotenkuten selvinnyt hengissä huomisesta *hysteeristä naurua* niin TYÖHAASTATTELU. Hyi olkoon sentään. Saaaaaapa nähdä kui ketuiks menee molemmat. Mut siis aivan tajuton stressi kun kaks näin isoo asiaa näin lyhyen ajan sisään. Hyyyyy. Hyihyihyihyihyi. Katotaanko ku en nuku ens yönä silmäystäkään. Kielenkäyttö myös ryöstäytyi käsistä mut ei tää tunnetilakaan mitenkään hallittu nyt ole.

Peukut pystyyn kaikki!!!!

Eipähän tän jälkeen kun noista selvii nii kammota lähtee sunnuntaina Porvooseen näyttelyyn. Ainoo mikä siinä kammottaa on se että jösses sentään kun loppuu rahat kun pitäis tankata. Kukahan senkin maksais, voi morje…

2 thoughts on “AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

  1. HENGITÄ HYVÄ IHMINEN ja ota ittes haltuun! 😉 Ei saa stressata liikaa ja mä oon sit koepaikalla sun seuranas ja pääset rapsuttelemaan varmaan beusseja ja sen sellasta, mieti tämmösiä positiivisia asioita!

    Mä pidän peukut ja varmaan pystyssä molempia koitoksia varten ja vielä sunnuntaitakin varten varmuudeksi! 🙂

  2. Onneks beussit on aina hyvä asia!! Piipa puuhun kiinni ja koiria paijaamaan. 🙂 Reiska saa tehtäväkseen syövyttää musta kaiken jännityksen pois. 😀 Mut toi säätiedotus ei vaan muutu vaikka kuinka meillä paistaa aurinko pilvettömältä taivaalta ja on lämmin ja avaan säätiedotesivua tuhat kertaa päivässä. Höhh!! Tänään mitataan koiran ja omistajan henkinen kestävyys.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s