Plääh

Eipä tämä toinen samanlainen harmaa sadepäivä tätä oloa parantanut ole, vähän on sellanen fiilis että eiköhän tää ollu tässä, tämä harrastaminen. Tän päivän agi ja sunnuntain näyttely ja kuitti, soli siinä, ei tarvii toiste enää. Onneks Piipa on sentään oma iloinen itsensä eilisestä kidutuksesta huolimatta. Ja onneksi eilen oli hyvää seuraa kokeessa, auttoi vähän kun muuten meinasin olla aika itku kurkussa.

Ei nyt oikeen nappaisi se haastattelukaan, ei sitten niin ollenkaan, mutta kai se on pakko realistisesti ajatella tulevaisuuttaan ja koittaa jaksaa muistaa että jos paikan sais niin solis ehkä hyödyllisintä ikinä. Nojaa, liian monta mutkaa matkassa, saapa nähdä. Tunnin päästä siellä jo…

3 thoughts on “Plääh

  1. Tsemiä haastatteluun, ilmottelehan sitten miten meni! 🙂

    Vähän aikaa kerrytät sisua ja harrastusten kanssa sitten uuteen nousuun taas uudella vimmalla. Ei oo meinaan tommoset ajatukset ollu kaukana munkaan päästä epätoivon hetkinä Reiskan kanssa… Kyllä se siitä! Miks ihmeessä luovuttais kun oot kuitenkin päässy Ifan kanssa jo niin pitkälle!? Päätät että kisaat kesällä ja that´s it. Niinhän Minnakin kisaa sen vanhemman koikkerinsa kanssa vaan kesällä ja vaan kotikentällä (tosin eilen se koikkeri oli kipee et ei päässeet kisaamaan) kun se ei oikein pysty se koira keskittyyn muualla ja tekeen hyviä suorituksia.

  2. Turhauttaa liikaa ettei koskaa päästä näyttään mitä osataan ja mullon vähän sellanen huono mentaliteetti et jossei pääse näyttää ni mitä järkee sit on mitää osatakaa. 😀 Kisatavote luo sen motivaation siihen treeniin, nyt on turha miettiäkkään sellasia. Tuomittu epäonnistumaan. 😀 Ihan takuul sataa koko enskesän ainaki niinä päivinä jos kokeisiin mennään… Haluaisin kyllä että koira toimis sateellakin, mut nyt ei oo kyse siitä toimimisesta vaan siitä kykenemisestä ja sen moraalisesta oikeudesta.

  3. Ah niin ja haastattelu oli jo klo 11 tänään, aamuherätykset here I come, viikon päästä klo 6:30 vähän opettelemaan hommia, kattomaan josko saisivat musta osaavan työntekijän leivottua. Hyvähän nyt aion olla joka tapauksessa, mut josko osaiski viel jotain. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s