Takaakiertovideo

Mites tähän sais videot sillee embeddeinä näkymään?! Olis kauheen kiva! Nyt ne linkkeinä vaan häviää muun tekstin sekaan. Tai ehkä täytyy alkaa suurentaan fonttikokoo linkeille. 😀

Päätin siis äskösen merkinnän jälkeen et vois kokeilla harjotella takaakiertoi sillee paikallaa, tekniikkana, että sais tiiviimmän kierron. Paskat, huono idea. Hidasti vaan entisestään Ifan nykyistä kiertoa siinä missä sen pitää olla nopea ja sähäkkä. Joten huspois kyseinen tapa ja back to suoraan liikkeessä harjoitteluun. Namit vasempaan käteen ja paino sille että nopeesti käännöksen jälkeen palkkaisin heti. Että josko sitäkautta sais käännöksen paremmaks. No sitten piti otattaa se puhumani videokin. Tässä nyt lyhyt esimerkki miltä takaakierto vasentäykkärissä seuruussa näyttää meillä tällä hetkellä:

Niin ja siis, muistutuksena, tollanen ei oo Ifan perusasento. 😀 Ei ollu tarkotus ottaa sitä perusasennosta, mut sit se tuli siihen vähän tolleen puoliks. Osaa se paremmanki enkä tollasista palkkaa. Nyt kun katson niin hyhhyh kun väljä seuruu, saisi olla parempi. Paranee tossa kun se syöksyy kaappaamaan namia. ;P Mut näyttää parempivireiseltä hommalta ehkä vähän. Kai. Luulen vaan. 8—-D Emmä tiiä. Toivoisin että näyttäis!

Sitten se maaginen sana. Paikallamakuu. Otettiin kaks ihan miniä paikkista loppuun. Välissä aina vähän riehutuksia, naminjahtausta ja tällasta, maassa ollessa paljon namia ja hirveet kehut siinä ku palaan koiran luokse. Ei todellakaan pitkä matka eikä todellakaan pitkiä aikoja, ehkä 15sek. Mut ei olla varmaa kertaakaa kokeen jälkeen otettu, jossa se epäonnistu täysin. Ei vaan kannattais haaskata tätä pitkää talvikautta ilman ainuttakaan koetta niin että ei ollenkaan treenata tota… Joten olihan sitä ihan vähän pakko ottaa. Jatkossa lisää.

PS. Nyt toi linkki erottuu aika makosasti! 8)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s