Kaukoja ja paikkista

MIKSEI TÄHÄN SAA UPOTETTUA VIDEOITA VIELÄKÄÄN??? AAAAAAA. Vaihan kohta alustaa blogille jos tällanen ei lopu. Voiskohan noille laittaa mailii että pliis saisko tällasenki featuren? Vois kokeilla. Mut joo. Asiaan.

Paikkishan on tää meijän kesto-ongelma. Viime aikoina ongelmana on ollut että koira tärisee ku hullu ku käsken sen kotona matolla maahan ja näin. Nyt sain korjattua ongelman!! Tyhmällä tavalla. 😀 Nimittäin heittelemällä samalla Remulle ja Liksulle lihapullan palasia ja naksuttelemalla Ifalle maassa makaamisesta ja mun kattomisesta. Aika pitkää pätkää vedettiin välis, tosin silleen että palkkasin ain vähän välii. En tiiä, tää oli ihan kiva huomio. Nyt se ei tärissy. Ja sain samalla sen häiriön siihen mukaan että lihapullat lentelee ja Remu haukkuu ja inisee vieressä ja Liksu syöksyilee pullien kimppuun jne. Hmm, näitä lisää. Koko talvi aikaa, koko talvi aikaa…

Sit mietin sitä et meijän ongelma on ne käännökset vasemmalle, joten vati maahan ja Ifa kiertään sitä. Keskittyen lähinnä että Ifa liikuttaa siinä takaosaa samaan suuntaan ku mitä vasemmalle käännyttäessä sivulla tarttis. Ihan ok se osaa liikkua mut pitää pidentää sitä matkaa jonka se liikkuu vadin päällä.

Lopuksi otettiin myös kaukoja. Kaikilla vaihdoilla. Ja videoita. Ensin piti vähän muistutella että niitä takajalkoja ei sovi liikuttaa ollenkaan. En tosin tajua miks välis palkkaan sellasista silti missä se on liikuttanu?!? Mul on aina kauheesti sellasii videoit jotka loppuu siihen et annan koiralle namin, sanon et “eii tän kyl näin pitänyt mennä / tästä ei kyllä tullu yhtään mitään / ei tätä näin tehä / nyt menee ihan väärin kyllä”. 😀 Miksi siis palkkaan jos ei mene niinku pitää?!? Vajautta havaittavissa. No mutta saatiin sitten se sujumaan vähän paremmin, silleen että saatiin videoo miten tää meillä toimii!

Ton jälkeen nousin sitte ite seisomaan ja tehtiin maahan-istu-maahan-seis -vaihtoja. Osaa nousta maasta oikein istumaan ja maasta oikein seisomaan, muttei vielä osaa mennä seisomasta maahan tai istumaan oikein ilman apuja. Mut yllättävää että se nousee seisoon, jee! Tis veri kuud. Tosin ei sitä tarvii ees avoimessa 😀 Yhähähähää.

Se mitä me TARVITAAN on hemmmmmmmskatin monta ihmistä räpeltään kopeloimaan Ifaa läpi niin että se tottuu siihen. Vaikka antaan sille namia ja paijaileen, kokeileen läpi. Se pitäs saada totutettuu siihen että se vois sit rauhassa suorittaa paikkista. Ja tarvitaan törkeen paljon paikkistreeniä ja no… paljon kaikkea. Tuntuu ettei mikään oo kasassa tällä hetkellä! Ei seuruu ei jäävät ei mikään. Okei luoksetulo on. Hypystä en tiiä. Enkä uskalla kokeilla!!! Mut paikkis, jäävät ja seuruu. Ja luoksepäästävyys… Ja ennen kaikkee erilaisiin alustoihin totuttaminen. Mistäs pk-seudul löytäis kumirouhekeinonurmipohjaisen hallin?? 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s