Minä mitää jaksanu…

…kun ei oo autoo. ;_; Mutta otettiin vähän treeniä kotona. Savustettu perhekinkkuleikkele on käynyt Ifan suosikiksi, sen voimalla vedettiin kivat pienet treenit tänään kotona. Ensin harjoteltiin vadin päällä pyörimistä silleen niinku pitkän kaavan mukaan. Pyörin itte mukana ja Ifa pyöri edellä tai perässä mukana, saatoin pyörittää kierroksen tai pari ennen kuin annoin palkan. Ja molempiin suuntiin. Vielä kun sais sen liikkumaan silleen mun jalassa kiinni mukana. Hmm. Täytyy harjotella.

Sit harjoteltiin vammasia liikkeestä maahanmenoja ja seisomisia. 😀 Vammasia siks, että ei ollut tilaa tehdä sitä kunnolla joten pyörin ympyrää olkkarissa ja siitä sit välis käskin Ifan seistä tai mennä maahan. Seisomisis se halus eka istuu, mut tajus sit taas lopult jäädä seisoon. Eikä ollu paineessa niistä. Jee. Maahanmenot oli kivan vikkeliä. 🙂 Kaikkee sitä savukinkulla saa aikaan.

Aloin sitten taas haaveilla tosta AD-kokeesta joten mentiin vähän pyöräileen. 15-20min meni, matka on 2½-3km. Mennään nyt uusintalenkille selvittämään se mitta. 😀 Pyörälenkin jälkeen (oli namia mukana) tein Ifalle minin lihapullajäljen josta ei tullut kaahotuksen takia mitään. Sitku AD:n jälkeen on pieni tottisosio varmistaan et koiran toimintakyky o säilyny nii kokeilin että käskin Ifan sivulle ja seuraamaan. Ohohohoo innolla se siihen loikkas ja lähti hyvin seuraamaan! Eli ainakaan toi 3km ei tuntunu sillä missään.

Lisäks saan vissiin näinä päivinä ostettua noille reput!! Weee! Pääsee treeniin. Ja josko dobon jälkee sais dobopallon ostettuu itelle ni se vasta siistii oiski!! Vois treenaa USEIN. 8)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s