Ifan agit 4/5, kapuloita ja murheita

Joo toissapäivänä oli agitki. Nyt koitan jaksaa kirjottaa niistä. Päivän aiheena oli tällanen rata:

Toi kymppi on sitten rengas. 😀 6 ja 11 on pöytä, 9 on pussi, 2 ja 4 A-este, sit siel on kaks putkee ja puomi ja ihan normi hyppy. Ennen ku alotettiin rata niin harjoteltii rengasta ja pussia. Ensin pussi. Olin ennen tunnin alkua koittanut sitä pari kertaa mut totesin että ei mee ihan täysin itekseen sitä, joten harjottelu tuli tarpeen. Kaks kertaa nostin sille vähä kangasta ku ope piti sitä ja sitte kolmannella sujahti sieltä jo itekseen. Hyvä Iips. Renkaan olin todennut ennen tuntia että se sujuu hitsin kivasti, molemmin puolin ja myös vähän lähettäen niin hyppää oikeesta kohdasta, oujeah!! Rengas on noille ollu vähän sellanen et vaan kutsumalla ovat tulleet ennen oikeesta kohtaa läpi. Mut nyt Pii oli ihan pro ja osas mennä. 🙂 Joten ei varsinaisesti harjoteltu, käytii vaa opelle näyttää että kyllä se sujuu ja niinhän se suju.

Itse rata. Siis. Kämmäiltiin vaikka ja mitä mahdollista, mutta Ifa oli nyt niin paljon paremmalla asenteella meiningissä mukana että mulle jäi silti tosi hyvä fiilis treeneistä! En tiiä voisko olla osuutensa sillä että tajusin pitkästä aikaa leikata noiden kynnet. :S No, oli mikä oli, meni kivasti! Eli putket ei ollut sille enää mikään ongelma meni niihin oikein hyvin! Mun ongelma oli tuolla estevälillä 3 ja 4 et ekal kierroksel oisin voinu tehdä isomman kaaren koiraa suoristaen että se pääsee A:n yli paremmin kun saa vauhtia. 😀 Se korjattiin sit seuraavalle kierrokselle. Sitte toinen ongelmakohta oli toi 7-8-9, Ifa juoksi ton 8:n putken varmaan kolme kertaa vähän mistä päästä sattu ees taas. :”D Ku ei se nyt ihan onnistunu! En tiiä saatiinko se jossai välissä onnistumaan paremmin, kyllä kai. 😀 Koska ei me siihen väännetty valssia niinku osa teki. Siinä siis oli tarkotus lähettää koira tohon merkattuun päätyyn ja juosta tuolta pitkää kautta hakemaan sitä putken suulta ja sitte pussille. Moni koira vaa hämäänty ja kääntyki putkessa tullen sieltä ulos minne menikin, tai vaihtoehtosesti toisessa päässä ulos tultuaan lähtivät takaisin putkeen. Tätä myös meillä. Jjja viiiielä ongelmana oli toi viimenen 13-14, jossa Ifa meni vissii aina tonne puomille eka?! Kun olin sit ite tyhmä ja valssasin tos aina putken “renkaan puolelle” enkä puomin puolelle nii ärärär Ifa haki aina puomin. 😀 Kattelin sit muiden ratoi ja mietin et miks en tajunnu vaihtaa puolta siinä kun ei sujunut… No, aina ei voi voittaa, oppihan tuostakin! Niin ja sen puomin kanssa ylipäänsä, tosi outoo et Ifa haki sinne koska se edelleen tekee sitä et se eka menee ohi puomista, sit se kiipee puoleevälii mut hyppää alas ja sitte kolmannella se menee ylös asti. o_O Ymmärrä nyt sit pientä koiraa…

*puoli tuntia myöhemmin*

Jaajoo oho unohtu taas tää kirjottaminen kesken kun rupesin taistelemaan kyselylomakkeiden teon kanssa. 😀 Ihan varmasti on joko tapa saada php:llä homma toimimaan tai olla fiksumpi tapa ku php tehdä noita lomakkeita…! Kamoon ei voi olla nii vaikeeta laittaa kaikki olee UTF-8?!

*hetki myöhemmin*

Nii unohduin taas tappelee sen kanssa. No tota. Mainitaan kapuloista sen verran et otettiin taas tänään tunnarilla sitä ja kyllä siinä hitusen idea on jo kasassa! Sitten otettiin oikeella kapulalla ja hittolainen sehän onnistu melkeen silläkin!!! Oumai! Nyt vois jossai kohtaa nousta polvillee ja siit vähitellen seisomaan ja siten tarkentaa sitä että haluan sen mulle käteen. Sitku se tarpeeks vahvasti ymmärtää että mun käteen se pitää saada niin voi alkaa hioon itse palautusta ja kun se on kunnossa niin hioa se että se istuu odottaa sivulla kun heitän kapulan. Joo. >:) Plan is ready.

Okei ja sit autosta viel nopee. Sen remppaaminen maksais 650€. 😦 Nokka-akseli kulunu, uusittaa koko sarja, keinuvivut ja joku korotus tehtävä. Äääää. Ens pe 25. pvä voi aikasintaa tehdä, mut ei taida olla siihen mennessä vielä rahaa moiseen. 😐

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s