Dobotunti

Tänää oli eka dobotunti meillä. Iipa ainaki tuntu tykkäävän ja paljon! Se olis kokoaika halunnu kiivetä pallon päälle tekeen kaikkee. 😀 Torstaina uusiks! Oon vaan pettyny siihen ettei se väsähtäny siitä. Höh! Sen piti! Ja silti se vaa kotona istu sängyllä vinkumassa ja tapittamassa mua sillee “mitäs seuraavaks tehää??”

No opeteltii sitte sängyllä kyljellee menemistä ja vähän sivulletuloja otettiin ja harjoteltiin uutta temppua, rummuttamista. 😀 Aika hauska temppu lähtee opettaa, naurattaa itteensä kokoaika.

Harmi kun dobosta ei ole kuvia. 😦 Olis ollu tosi kiva saada siitä jotain materiaalia! Mut tuskin mun kameralla. Nyt vaan hirvee hinku päästä uusiks ja sitäki hirveempi hinku saada oma pallo! Sais treenattua enemmänki kanssa. Ja varsinkin omistajaa. Jestas sentään että sais treenattua omistajaa. 😀 Otti kuulkaa koville ne harjotukset mitä siellä tehtiin. Ei oo hyväs kunnos ihminen ei ei huhhuh. 😀 Sitä suuremmal syyl pitäs hankkii oma ja treenata. Olikin kyllä puhetta pallojen kimppatilauksesta, sais alle neljääkymppii vissii oman pallon hankittua! Kiinnostuneita löyty tosi hyvin, niin että eiköhän tän pitäisi onnistua!

Sitä mikä tän merkinnän idea oli, en tiedä?

Oli kiva nähdä tuttuja!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s