Rally-toko-kisa Hyvinkää

Jooooooo-o……….. Kertooko tarpeeksi, jos sanon et eka ajatus kotii tulles oli et vois hankkii kokolattiamaton keinonurmesta mun huoneeseen?

Halli oli onneks riittävän lämmin, mutta Ifa ei. Ifa ei lämmennyt sille keinonurmipohjalle ollenkaan. Ei ollenkaan. Onhan se keinonurmi nyt niin hirveetä että ei voi kävellä mun sivulla vaan pitää takakautta loikkia toiselle puolelle, eikä myöskään voi tulla eteen istumaan tai ylipäätään istua ainakaan tietyssä kohtaa. Ja siis maahanmeno toinen tosi paha, ei voi mennä maahan suoraan, pakko istua eka, ihan hirveetä. JOOOOOO. Voi sanonko mikä… Kattoo tota lappua nii TVÄ vaa vilisee kaikkialle 😀 Sellanen 5 x TVÄ ja 1 x Tempo. Tosin en tiedä tota Tempoa, kun selostus on että “Hidas tempo” ja öhh no kun se kyltti käski että hitaasti… 😀 Mentiinkö me liian hitaasti? Nojaa IHAN SAMA.

Lopputuloksena kumminkin lievästi tuloksen puolella oleva 72/100p. o___O Wtf, tulos. Oho. Vaan ei paljoo lohduta kun meni oikeesti niin huonosti ku vaa voi. 😀 Kommentteina “Peppu ei halunnut mennä alas. Keinonurmi yököttävä. Muuten hienosti.” Aika 4:06:31. Tuota se tuomari sano viel siin ku se mulle lapun toi että jatkossa pitää kattoo tarkemmin että kun se istuu nii että istuis kans kunnolla. Nyt ei kuulemma oikee istunu ku vaa puoliks. Joo ei todellakaan…

Ratahan oli oikeesti ihan hemmetin helppo loppuviimeks, Ifalla vaan oli tajuton vammaus päällä. Ifasta olisikin tullut rukkaset, ellei mukana olisi ollut aina päivän pelastava Reiska!

Reiskalla meni sitten vähän paremmin tää homma kun Ifalla, kun ei tarvinnut kammoilla jotain mattoa. No mut Reino onki kunnon koira. 😉 Omaa odotellessa. Tosi hyvää kuumeelle tekee joo. Muuutta jotta kaikille ei jää vaan tollanen kuva Reiskasta niin pistetään nyt edustavampaakin peliin. 😀

Suurkiitokset Eijalle ja Ranelle (ja Reiskalle!) seurasta tuolla, päivä olisi ollut suorastaan kammottava ilman hyvää seuraa! Nyt jäi sentään kivat fiilikset kaikesta muusta paitti omasta kehäsuorituksesta. 😀

2 viikon päästä on sitten seuraavat kisat. Janakkalassa. Arvatkaas missä. Ei ainakaan kumirouhekeinonurmipohjaisessa hallissa!!! Eli just sellasessa. Aaaaaaaaaaaa. Voihan kuolema. Hankin sen tekonurmikokolattiamaton tänne ettei ton tarttis sit vammaa enää. Janakkalaan sitten kuollaankin, koska oon lähössä reissuun ihan yksin ihmettelemään. Noh saas nähdä millainen katastrofi niistä tulee. =)

2 thoughts on “Rally-toko-kisa Hyvinkää

  1. Hei! Mä mietinkin että näin ihan sun näköisen tyypin siellä, mekin oltiin tänään Santerin kanssa Hyvinkäällä. Ja ollaan myös Janakkalassa 10.12. eli siä nähdään 😉 Tosin me ollaan silloin avoimessa luokassa, kun tänään tuli kolmas alo-tulos ja RTK1.

    Onnea tuloksesta, ei niillä pisteillä niin väliä 😀 Ja toivotaan että ensi kerralla Ifa tietää jo, ettei teksaa tarvi pelätä.. Tosi monella koirallahan on nimenomaan hajut ongelma teksapohjalla, ainakin viimeksi Nastolassa yli puolet alo-luokan koirista kulki radan läpi nenä maassa.

  2. Joo totta, tonttulakki pitää kaivaa esiin! Ja Sandra voisi seuraavissa kisoissa olla vähän vähemmän täpinöissään 🙂 Olihan se liikuttavan ihana, mutta luulisin että nuo turhat pistemenetykset (muhun törmäilyt, kekotukset ja istumiset kesken seuraamisen) jäisi pois jos olisi _pikkuisen_ vähemmän virtaa. 😀

    Aidan ei rallyile. Se on liian tyhmä. Sitäpaitsi tää on Sandran yksinoikeuslaji ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s