Viime maanantain agit 2/5

No mää koitan muistaa mitä me tehtiin… En muista alun lämmittelyratoi välttämättä, mutta katotaan. 😀 Piirrän teille kuvat. Ja koitan hillitä viel tota tulosten kertomista tän päivän rallyista! Noniin radat piirretty. 😀 LUULEN että ne meni tälleen.

Ensin lämmittelyrata:

Eli hyppy hyppy putki puomi putki A pöytä. Alussa otettii vähä tollasta iteksii ja Ifa vähän kohelsi pöydällä… Se tosiaa hyppäs niinku etuosan päin sitä pöytää, jalat alta ja turvalleen siihen pöydälle. 😀 Vaan ei hidastanut menoa. Lisäksi se kakkas sisälle vaikka kuinka olin pihalla sillee että “joo-o, sullon hätä, näen, tee >:(” mut eipä tehny ulos ni teki sit sisää. Mut niin typerältä ku se tuntuki nii viime kerrasta opin että ei sille kannata suuttua kun menee tunti pihalle joten siivosin vaa ja lirkuttaen takas hommiin ja kyllähän se homma sit toimiki! Mut tosiaan, eipä tossa radassa mitää ihmeellistä. Lämmittelyä, kuten sanottu.

Sitten se haasteellisempi…

Ja kiemuraa piisaa oikee roppakaupalla. 😀 Toi yks putki oli tosiaan pahiksena tuolla A:n alla ja hyppyjen kanssakaan ei helpolla päästetty. Mulla OLI ihan hieno suunnitelma miten mennä toi rata mut ei se sit ihan menny kaikkien taiteen sääntöjen mukasesti. 😀 Ku meil on sillee kivasti, tai ainaki ite tykkään, et ope rakentaa radan, me tutustutaan siihen, sitte saadaa eka kerran mennä se ihan niinku ite ollaa pohdittu ja sen jälkee käydää ongelmakohdat läpitte ja otetaan uusintakiekka. Tykkään! Niin niin. Tässä oli ongelmina muistaa hypyn 7 jälkeen kääntyä oikeeseen suuntaan putkelle SAATI SIT SAADA SE KOIRA SINNE PUTKEEN… Alkupään hyppykuviot meni vissii ihan jees ja täytyy sanoo että kaikki kepit meni hyvin! Ei kämmätty varmaa kertaakaa niillä! Tai jos kämmättii nii en muista enää. 😀 Muistin olla ryntäämättä ite sinne että jään oottaa ja annan koiran mennä edeltä. Tulee ihan idiootin mukafiksu olo ku on sillee “jee oon oppinu jotai ja muistan et näin kerrottiin ja sit viel toteutan sitä”. :”D No, enivei. Puomit ei myöskään ollu ongelma tänään. No toi kymppihyppy sitten oli vähän kikkailua. Aattelin että kuljetan sen hypystä ylitte ja sitte kiepsautan keppien kautta selän takaa mun oikeelle puolelle mutta joopa joo. 😀 Ifa lähti aina hypyn jälkee tonne seuraavaa hyppyy kohti, ei koskaan takasi keppejä kohti, joten se ei ihan toiminu muutku hirveen räpellyksen kautta. No A:n sivutte putkeen ok, loppurata ok KUNNES piti mennä sinne A:lle jonka ali menee tollanen paha puomimato. Arrhhh. 😀 Mitä… No aikamme tapeltiin sen kanssa ja sitten Ifa suostui sen taas menemään. Ja onnellisesti loppuun jee.

Toisella kierroksella käytiin läpi hypyt 6 ja 7 ja 10. 6 ja 7 kanssa olin osannu ite kattoo sen että kannattaa putkelta jäädä sinne A:n ja toisen putken puolelle hyppyjä niin pääsen siitä 6 ja 7 jälkeen kääntymään 8-putkelle. Vaan en tokallakaan kierroksella osannu suoraa kääntyy oikeesee suuntaa. 😀 Että voi olla vaikeeta… Sitte käytiin se 10 läpitte että siihen vois yksinkertasesti tehdä nii et kuljettaa ohi, jatkaa itekki hakemaan sen koiran sieltä hypyn kauemmasta reunasta (siihen nähden mistä tultiin ja minne mennään) ja sitte valssaa ittensä ympäri ja eiku kuljetus putkelle. No ei aivot taipunu siihen valssiinkaa maanantaina että siinä kämmäiltiin lisää. 😀 Mut muuten tosi kiva. Tykkään kun on haastetta!

Koskahan sitten kisaamaan… ;D

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s