Vetoja lisää

Koulu jatkui taas, kuitenkin vain aamupäivän tunnilla. Eli puolen päivän aikaan olin jo kotona pirteänä, joten eikun treenaamaan. Yöllä oli sitä paitsi satanut lisää lunta ja niin sataa muuten nytkin, jesss!! Olin vähän konsultoinut toisaalla noista vetohommista ja ohjeeksi sain alottaa jollain kevyemmällä joka ei pidä mitään ääntä, rätti, matonpala, joku vastaava. Kaivoin sitten kaapista käsipyyhkeen, käärin sen rullalle ja köytin kiinni. Sitten valjaat Liksulle. Hetkinen, niin, Liksulle. Ei Ifalle. Alotettiin Liksun kanssa. No Liksu nyt oli nakinpaloista ihan onnesta sekasin eikä se varmaa ees huomannu vetävänsä jotain perässään! Alotettiin kummiski senki kanssa ihan normeista pelkästään mun vetämisen harjotuksista. No sitte ku se ok eikä rievustakaan välittänyt niin no, se limupullo vaan perään! Eikä se välittänyt siitäkään. 😀 Liksu ei oo turhan herkkis tollasten juttujen suhteen. Siellä se sitten onnessaan kirmaili aina kohti namikippoa. En viittiny kummiskaa mitää painavempaa perään laittaa, aattelin et alotetaa iha kevyesti.

Liksun jälkeen arvoin hirveen pitkään että treenaanko viel Ifanki kanssa… Mut päätin sit kummiski treenata, saas nähdä kostautuuko se tänään agissa. Ehkä. Viimeinen kerta sitäkin jäljellä. 😦 Pitäiski muuten pilkkoa herkkuja. Mut toivotaan nyt että se jaksaa. Ifan kanssa tosiaan alotettiin kans taas niillä mun vetämisen harjotteilla. Sitku se alko vetää luvan saatuaan melkeen koko matkaa namikipolle hyvin, nii laitoin rievun perään. Sittekki tosin oli toinen remmi kiinni kans siellä valjaissa ja mä roikuin siel himmailees vauhtii ihan siltä varalta että jos se rupee riehuu/alkaa ahdistaa nii saan säädeltyä menoa. Mut ei siinä mitään ongelmaa. En tosin tiedä tiesikö se edes vetävänsä jotain muutakin kun mua. 😀 Mutta ehkä se tiesi et siel peräs jotain tulee, nyt oli vaan tarpeeks kevyt. Jee! Olin jo vähällä luovuttaa, mut nyt palasi usko että ehkä tää voiki toimia. 😀

Jossain välissä muuten pitää muistaa treenaa namikipolle vetoo nii että juoksen perässä. Totuttaa siihen. Ja juoksemisesta puheenollen, oon päättäny ite alkaa treenaa juokemista ku oli netissä hyvä ohjelma. Arvoin hetken ja käytiin sitten Ifan kanssa vetämässä se. Eli 5min kävelyä, sit 2min juoksua. Kääntyminen takaspäi, 5min kävelyä 2min juoksua. Huh, selvittiin! Ja sit pitäs illalla viel juosta agissa… 😀 Täytyy paikallamakuutreenit siirtää sitten huomiselle.

Ah niin kuvia vetohommeleista

Vähäsen treenasin vetoja Remunki kanssa koska se oli ihan täynnä virtaa juostuaan vkl pupun perässä Rantasalmella. Tai siis tuon nimissä sen pitäisi olla puhkipoikkiväsynyt mutta paskat, oma rasittava itsensä se on ja haukkuu ja riehuu minkä kerkee. Iskä kerto muutenki hurjia juttuja viikonlopusta… Oli Remu saanu melko tuoreen jäljen rusakosta tosi lähellä järvee ja lähti sitte juoksee sitä pitkin, sinne järvelle ja järvestä ylitte jonku 700m johonki saareen… Iskä ku seuras kännyst pannast signaalii missä koira menee. Oli sit iskä menny siihen rantaan ja jää petti kyl heti sen alta, kelas että noni se oli entinen koira sitte se. Vaan eipä sentään, oli jäät kantanu Remun. Huhhuh, hyvä niin… Riskaapeli elämä tuo mettäkoiran elämä. :S Vaan hyvin se 10½v mummo jakso siel jänön perässä painella. 😀 Johan tästä tulee olo että toi koira on ihan kuolematon! Ei se vanhene koskaan! Ja se muuten alotti juoksunsa ja päätin, etten sitten vie sitä sinne Turku KV:seen. :/ Ku matkaseurana olis uroskoira ja näyttelypaikalla juoksuinen Remu vois olla melkonen päänvaiva muille, mutta varsinkin mulle… Joten lähden sit ilman koiraa sinne kuskiks ja kuvaamaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s