Uudet agit 1/5 + rallyista

Huh, saatiin taas agit jatkumaan! Jeeee! Jälleen vitosen sarja näitä luvassa.

Just puhelin tossa aiemmin että menisköhän sitä mölliageihin. No tän päiväsen tunnin pohjalta voin sanoo ettei kyl olla menos yhtää mihinkää. OKEI Ifal oli kyl tosi hyvin vauhtii tänään, harjoteltiin pöytää ja huh!

Lämmittelykierroksena oli putki-puomi-putki-A ympyrä. Ei siin muuten mitään, mut Ifa keksi vammata taas puomia. Sit mä olin silleen että joopajoo, ei muuten sovi ja työnsin sitä eteenpäin. Ainoo vaan ettei se tainnut olla kovin fiksu teko. 😀 Se selviää myöhemmin… Mutta muuten jees, putkiin meni ihan hyvin ja näin.

Varsinainen asia aloitettiin sillä, että pöydälle alustalle nami ja lähetetään koira siihen. Sitten nami uusiks ja lähetys yhden hypyn takaa, sitten toisen. Normitavastani poiketen tein tätä suorastaan inhoamaani agityyliä että koira kainaloon ja esteen toiselle puolelle. Ku oon tottunu siihen että kyllä Ifa käskyn alla mukana tulee ja antaa namin olla. Mut ehkä näin on parempi nii se uskaltas paremmin irrota? No nyt ainaki irtos. 😀 Kysyin sitä että eikös tossaki voi käyttää eteen-käskyä ja et onko se parempi antaa kerran vai useemman, sain ohjeen että kerta riittää ja näillä mentiin. Ja mentiin muuten kovaa! Olin ihan varma et joo, ei mitää ongelmaa Ifan kans. Ja pfffffht. Se slaidas sen alustan nameineen alas ainaki kaks kertaa siit pöydältä! Se oikeesti meni kovaa noi! Hyvä jos koskaa nähny sen menevän noin kovaa. Kerran tippu rimaki ku tuli nii vauhdilla. 😀 Tai no kai se lasketaan huolimattomuuden piikkiin, mut ennenkuulumatonta Ifaa sellanen. Tietenkään kamera ei tänään ollut mukana…

Tuon jälkeen tehtiin sitten rataa. Ensin kertauslähetys pöydälle kahden hypyn takaa ja sitten rata.

Eli tuo punainen rata. Vauhdikas lähtö pöydälle, hyvin putkeen, mutta sitten, ???, tuli A:sta ohi. Öhh? Ei se sellasta oo pruukannu tehdä. Mutta no, teki kumminkin. Uusintayritys ja sinne meni. Putkeen hyvin, sain kääntymään hypyille, hypyt ja pöytä jees ei ongelmaa. Uusintakierroksella kai ihan ok ilman tota A-sekoilua. Paitti et jollai kiekal se tuli alas sielt pöydält alustoinee nameinee. 😀

No sitte seuraavaks oli toi sama alku mut jatku viel eli noi sinisellä numeroidut on se jatko. Kierros lisää mut hyppyjen sijaan puomi. No Piipapa sanoi että lol apua joku puomi, en mene. Noni, tuli sitten oltua liian ronski siellä kun se aiemmin kenkkuili. Great. Ei suostunut siis enää nousemaan puomille ja jos menikin, tuli samantien alas. Sain sen puolee välii nousua, se jumittu siihen, ei syöny mitää ja halus kokoaika loikata alas. Nostin vähän ylemmäs ja sitte se spurttas äkkiä puomin läpi. Käsky kävi ottaa puomi uusiksi. Ei vieläkään noussut sinne. Laitoin Ifan sitte remmiin ja remmillä tuin/pakotin/miten haluaakaan ymmärtää 😀 sen olemisen ja etenemisen siellä puomilla ja sitten se menikin “ihan ok” – siis niin ok kun tollases tilantees vaan voi, eli se suoritti sen loppuun ihan mukisematta. Hohhoi… Mitäpä siihen nyt sitten sanoisi. Että ei tarvii paljoo kisoi miettii kerta puomit vammaa ja kaikki vammaa.

Kuulin tosin että kumimattopohja voi olla huono agiin, kuulemma jumiuttaa herkästi. Voihan se olla että Ifalla olis jotain jumeja? Hierojallekko tästä pitää aika varata? No tiedustelin asiaa Tiialta ja sain ihan hyvän vinkin ja viel ihan siedettävän hintanen hieroja. Voisi kai sitä aikaa kysellä, ei siinä koiran kannalta mitään häviäkään vaikkei jumeja löytyisi. Laitan mailii heti ku saan tän kirjoitettua. 😀 Rupesin myös suunnittelee Ifan kuvautusta seuraavasta palkasta. Niinku, koko selkä niskasta hännänpäähän + lonkat ja kyynärät. Tiia ystävällisesti taas googletteli ja suositteli paikkoja ja näyttää siltä että alle 300e irtois kuvat. Heihei puolet palkkaa mut sit ainaki tietäis terveystilanteen. Pakko mun on saada tietää… Emmä koht uskalla agii enää jatkaa jossei oo koira kuvattuna terveeks. Harjakoirilla on kummiski viimeaikoina ilmenny huolestuttavan paljon selkäongelmia + Ifalla on toi häntämutka. Pakko saada tietää ettei mutkalla ole “kavereita” selkärangassa, ja selviäis siitä mutkastakin että mikä se on miehiään. Soittelen hinnastoja huomenna.

Sitten noista rallyista… Kiitos Eija huomautuksesta että Tampereella on enemmänkin rallyja! Pitää lisätä tuo 3.3. listaan. Ollaan treenattu ahkerasti (enemmän kuin mitä tänne on päivitetty) niin sitä vasemmalle kääntymistä paikallaan ja arvatkaas mitä! Tolta alkaa löytyä takaosa! Se alkaa jopa osata sitä!! Ai että oon niin ylpee. 😀 Oottakaa vaa ku saan sen viel videolle. Vähänkö Ifa on loisto. ❤ Sit vaan avoimeen kokeileen kuinka käy.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s