1min 10sek

…on se aika jonka Ifa pysyy maassa. o/ Tai siis, pidempää ei olla kokeiltu. Yhtään epäonnistunutta makuuta ei ole tullut. Yeaaahh. Kyllä se tästä vielä pitenee. Pitenee pitenee. 2min koepituus tuntuu silti ikuisuuden mittaselta… Saati sit ku tavote olis opettaa Ifa makaan pidempään sisällä. Että sit olis helpompaa siirtää sitä ulos. Gwääääh. Nojoo. No mut minuutti on jo ylitetty, tuntuu hienolta jo tämäkin.

Ollaan myös treenitty noita jalkojen välistä puolen vaihtamista ja ne alkaa olla hyviä. On treenattu täykkäri selän takaa kääntyen ja se toimii hyvin, liikkeestä peruuttaminen mainio, 180 asteen käännös oikeelle ja vasemmalle myös alkaa olla hyviä. Täähän edistyy ihan kivasti! Liikkeestä seisomista pitäis treenata enemmän. Muuten kai normitokon ALO:n jutut on ihan toimivia?

Tokohyppyä otettiin tossa yks päivä. Woah. Sisällä siis. Ei sii mitää ongelmaa ollu, hyppäs iha ongelmitta. Palkkailin takana seisomisesta, ei se muuta koittanu tehäkkää. Sitten olin hurja. Ihan tosi hurja. Ehkä jopa paha. Kokeilin AVO:n hyppyä. Iiiiik. 😀 Ja se osas sen täysin. Fuck yeah. Go Iips.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s