Liksun agi 4/5 + epiksiä

Hahaa, minä kirjoitan…!

Liksu on tosiaan nyt käynyt agissa varmaaaan… kaksi viiden sarjaa, ensin koska Ifa aloitti juoksun ja sitten siksi, että se (vielä kerran toistettuna) viitsii kuunnella ja varmaan tykkää siitä enemmän kuin Ifa. Eiliselle Camilla oli kehittänyt meille haastavan radan, joka lopulta pidennettiin 15 esteestä täysimittaiseksi 20 esteen radaksi. Ensin suoritettiin ihan omalla tyylillä eka osio, punaisella kuvaan merkitty. Sitten käytiin vähän läpi ja otettiin pienellä muutoksella jatkettu (sininen jatko) täysi rata. Näyttääkö kuvassa helpolta?

Noi tuolla A:n päällä olevat numerot meinaa A:ta sieltä toiselta puolelta, alareunassa olevat tältä puolelta menemistä. Tosiaan vähän kikkailua tuossa ja ihan hirveä putki-A-ansa tuossa keskellä. Yläreunan putki oli myös monille paha tuon puomin jatkona. Meidän eka rata meni ihan pelleilyks, Liksu oli nii vauhti päällä että ei meinannut hommasta tulla mitään. 😀 Liksulle ehdottomasti vaikeinta olikin hieman yllättäin mennä putkeen A:n sijaan tuossa 2:lla ja 8:lla. Muuten ei silleen niin merkittäviä ihmeellisyyksiä. Tokalle rundille sit käytiin läpi miten ope menis ton 1-2 eli pitää koira oikealla puolella mutta molemmin käsin haltuun ja siitä kuljetus putkelle, 3:lle sylivalssi, 4 ja 5 niinku mäki olin ajatellu eli vitosella valssi nii että pääsee putken ja A:n oikealta puolen (monet meni vasemmalta ja meinas sit juosta koiran yli). Putken jälkeen koira haltuun ja uuteen putkeen lähetys (koira vasemmalla puolella yhä). Ysihyppy taas sylivalssina ja loppu ekasta radasta onkin ihan selkeä.

Ekalla radalla oli kamala ongelma että muistaisin itse radan oikean suorituksen. Oli vähän esteet hukassa… Tokalla kertaa muistin paremmin, mutta Liksu oli edelleen sitä mieltä, että “PUTKI!!!” ja kaikki sinne osottavat kädet tarkottaa silti A:ta nii että se aina oikee puikkelehti mun ohi sinne A:lle. Sit se meni sitä A:ta ylös, käskin sen alas, lähetin putkelle, se juoksee A:ta ylös, käskin sen alas, lähetin taas, juoksi taas A:ta ylös, tuli alas, neljännellä olin jo valmis kaksin käsin heittään sen sinne putkeen. 😀 Kunnes se sitten meni kun käsillä blokkasin nii paljo ettei se vaa päässy ohi putkesta siihen A:lle ja sit suju hyvin. On se vekkuli kaveri. 😀 Ainaki sillä oli kivaa. Eikä se mitenkää ottanu itteensä sitä et se käskettiin aina takas alas A:lta. Olis ollu ihan villiä saada tosta videoo, mut ei ollu kamera mukana. Maybe next time.

Ei tosta nyt ihan kauheen varma olo jäänyt kisoja ajatellen, mutta kai sitä vois käydä kokeilemassa silti. 😀 Katselin sitten tässä millaisia kisoja olisi tiedossa ja niitä on muuten paljon.
Kisat voi katsoa täältä, mutta laitampa niitä ylös myös suoraan tähän.

25.03.2012 Salo www
Koirakerho Tassut järjestää aksaepikset Salon Koirahallilla sunnuntaina 25.3. klo 14 alkaen. Ilmoittautumisten vastaanotto alkaa klo 13.30. Osoite Joensuunkatu 9, 24100 Salo. Luokkina möllit, 1 ja avoin. Osallistumismaksut: 1. startti 7,- ja seuraavat 5,-. Puffetti paikalla!

12.04.2012 Asikkala www
Kanavan koirakilta ry järjestää epävirallisia agilitykilpailuja to 12.4.2012 pe 11.5.2012 Paikka: Koulutuskeskus Salpauksen Asikkalan toimipisteen maneesi, osoite Laurellintie 55, 17320 Asikkala kk. Kisat alkavat klo 18.30, ilmoittautuminen klo 18.00 alkaen. Luokat ja luokkajärj: Möllit (ei pujottelua, rengasta, keinua) ja kisaavat (1, 2 ja 3 lk) aikatasoituksin. Yksi ja sama rata kisaaville, n. 2. lk tasoa. Mahdollisuus tehdä kaksi rataa. Osallistumismaksu: 7 e, toinen rata ja saman perheen toinen jne koira 3 e. Pakkasraja -10. Jos pakkasta on liikaa, kisa siirtyy viikolla eteenpäin. Lisätietoja: Nina Nerg-Toivola, puh. 040-766 0894

18.04.2012 Lieto Tuulissuo www
AGILITYN TAIKAA TASSUISSA -KISAT LIETO KLO 18 Kisapaikka: ATT-AREENA, Luolakalliontie 10, Lieto Tuulissuo ILMOITTAUTUMINEN KLO 17.30-18.30 MÖLLILUOKKA.KLO 18.30-19.30 AVOIN LUOKKA. Kisojen alkamisaika on klo 18.00, mölliluokka aloittaa ja avoin luokka alkaa aikaisintaan klo 19.00 Luokkia on kaksi, möllit ja avoin. Hinnat 7 € startti, Att:n jäsenet 4 €. Saman ohjaajan toinen startti 5 € Kisoissa epävirallinen tuomari. Epäviralliset kisat ovat avoimet kaikille agilityn harrastajille. Kisaavan koiran ikäraja 12 kk ja rokotukset oltava kunnossa. Näihin kisoihin ei tarvita agilityn kilpailulisenssiä. Tervetuloa kisaamaan hyvässä seurassa.

20.04.2012 Saukkola, Nummi-Pusula
Agilityepisten kesäkimara! Kisaluokkina möllit ja kilpailevat järjestyksessä mini, medi, maksi. Kilpailu pidetään aidatulla kentällä. Tuomarit: 20.4. Jessi Friberg (Varalla Elina Kukkasjärvi) 18.5. Marju Kiri 15.6. Elina Kukkasjärvi (Varalla Jessi Friberg) Ilmoittautuminen alkaa klo. 17.00 ja aloitamme mölliluokalla klo. 18.00. Osallistumismaksu: 5€/startti, jäsenet 4€/Startti Kaikki startit arvostellaan, paras jää voimaan. Huom. Koiran ikäraja 15 kk. Rokotukset tarkastetaan, tunnistusmerkintöjen tarkistus pistokokein! Paikalla buffet! Hyvät palkinnot! Kisapaikan osoite: Sähkötie 1, Saukkola Lisätietoja löydät lähempänä kilpailua http://www.koiraklubi.com Tiedustelut: Jessi Friberg / jessifriberg@gmail.com / puh. 040 760 7722

27.04.2012 Espoo, Puolarmetsä www
Agility Sport Team AST r.y. järjestää kolmena perjantaina epäviralliset agilitykisat. Luokkina möllit ja kilpailevat, möllien radalla ei ole pujottelua, keinua, rengasta eikä pussia ja rimat ovat alimmassa säkäluokan korkeudessa. Ilmoittautuminen alkaa kello 17.30, kisat alkavat kello 18.00 Jokainen voi ottaa halutessaan kaksi starttia. Kisat kisataan kahdella kentällä yhtä aikaa. Möllit ja kilpailevat kisaavat yhtäaikaa omilla kentillään ja molempien kisat alkavat klo 18.00 Hinnat 7e startti ja toinen startti 5e. Paikalla myös kantiini.

28.04.2012-29.04.2012 Helsingin Messukeskus www
PetExpo AGILITYEPIKSET. Tervetuloa PetExpo -tapahtuman yhteydessä järjestettäviin epävirallisiin agilitykilpailuihin Helsingin Messukeskukseen lauantaina 28.4.2012 ja sunnuntaina 29.4.2012. Epäviralliset kisat ovat avoimet kaikille agilityn harrastajille. Kilpailuissa on mölliluokka ja avoin luokka. Mölliluokan radoilla ei ole seuraavia esteitä: keinu, pujottelu, pussi, rengas Kisaan osallistuvan koiran rokotusten on oltava kunnossa. Kisoihin ei tarvita agilityn kilpailulisenssiä. Sisäänkäynti ja iImoittautuminen ovat Messukeskuksen ovella 3.4. Ilmoittautuminen alkaa kumpanakin päivänä klo 9. Mölliluokkaan osallistuvien ilmoittautuminen päättyy klo 11 ja avoimeen luokkaan ilmoittautuminen klo 12. Mölliluokka aloittaa kilpailut molempina päivinä klo 11.30. Avoin luokka alkaa aikaisintaan klo 12.30. Hinnat: Ensimmäinen startti 7 €. Saman ohjaajan seuraavat startit 5 €. Radan voi uusia niin monta kertaa kuin haluaa. Paras tulos jää voimaan. Viisi parasta palkitaan. Kilpailuihin voi ilmoittautua myös ennakkoon: ILMOITTAUTUMINEN Ennakkoon ilmoittautuessa osallistumismaksu maksetaan tilille FI89 1449 3000 1058 83. Käytä viitenumeroa 181. Ennakkoilmoittautumisia otetaan vastaan 26.4.2012 saakka. Kilpailujen tuomarina toimii Nina Marjamäki. Kilpailut järjestää Kirkkonummen kennelkerho ry

04.05.2012 Espoo, Puolarmetsä

11.05.2012 Espoo, Puolarmetsä

11.05.2012 Asikkala

18.05.2012 Saukkola, Nummi-Pusula

22.05.2012 Lieto Tuulissuo

Että sellasia. 😀 Siinä niinku muutama mihin vois ehkä harkita menevänsä. Varmasti ei mennä kaikkiin, mutta kai sitä jossain vois käydä kokeilemassa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s