1½min <3

Rakkaus. Ah.

Meillä muuten suosikkikuntoilumuodoks on muodostunut Kompassin fb-sivulta saatu vinkki. Ensin teen itte punnerruksia, lämppään vähän koiraa ja sitte koira pallolle seisoo ku teen itte vattalihaksia pallo jalkojen välissä. Hauskaa! 😀 Ja Ifa jostai syystä aina seisoo, ei mee maate iteksee. Aloteltiin sitten tämänkin pvän treenit tuolla. Huomenna ehkä sitten tuntuu jossain…

Mutta, tärkeämpää. Doboilujen jälkeen otin luoksetulon joka oli hieno (kuten aina) ja sit koitettii harjotella vähä seuraamista. Ifa ei ollu iha kartalla siit että halusin kääntyäki käytävältä olkkariin (normisti ei kääntyillä koska ei tilaa) mut ei voi mitää ku ulkonakaa ei säät suosi. Seuraaminen oikeesti vaatii tsemppii jatkos.

Mutta sitten tärkeimpään. Dyndyndyy… Kuuuunnon takapalkkakippo kuntoon, kello esiin, Liksu oven taakse, Remu pois edestä, kippo maahan ja Ifa maahan… Poistuminen koiran luota… JA KERRASTA 1½MIN TÄYDELLISEN PAIKALLAMAKUUN HYVÄVIREINEN SUORITUS!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeeesssshhhh. o/ Vähänkö Ifa sai miljoonat herkut ja kehut vielä siihen päälle kun oli ton suorittanut jes jes jes jes JES!! Vielä me päästään siihen 2min+ joskus… Vannon! Pakko! Mut ihan huikeeta. Se osas. Jes. En muista ees koska se on näin pitkään maannu rauhassa viimeks. Ihan mahtavaa.

Paikallamakuun päälle otettiin kaks pirtsakkaa liikkeestä maahanmenoa, jotka sujui ihan ongelmitta. Loistavaa loistavaa ja tähän lopetettiin jes!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s