Kalenteri uusiks + vammaisagia

Niin. Ne rokotukset on tosiaan 2kk vanhat. Eipä tässä oo asiaa minnekään ennenkun ne on saatu kuntoon + 2vko varoaika päälle. Mut samalla kertaa kannattaa sitten rysäyttää ne kaikki, siis molemmille kaikki rokotukset + eu-passit, ainoo vaan kun se maksaa niin paljon. Pitää siis ryövätä säästökuoret… Kelasin soittaa Porin eläinlääkäreille ja tiedustella paljonko maksais siellä. Kun olis tarkotus keskiviikkona ajaa Poriin niin torstaina esim. olis aikaa käyttää koirat siel. Jos olen keskiviikkona ajokunnossa…

…koska no. Oltiin tänään Rikun kanssa Ikeassa, tarkotuksena ostaa 3m yhtä kangasta että Rikun äiti ompelee siitä verhot. Oltiin kangas leikattu, mää olin niien hinnotuspisteessä ja Riku toisen hyllyn luona ettimässä niiden viivakoodia. No päätin sit mennä avuks ettiin sitä lappua, nappasin kankaan syliin ja lähin kiertään pöytää väistäen samalla yhtä toista asiakasta. Seuraava muistikuva on että jalka pettää alta, makaan maassa ja sattuu ihan sikana. Muistan vaa et makaan siel Ikean lattialla silmät kiinni ja hoen että “polvi meni sijoiltaan” jollekin naiselle joka siihen tuli kattomaan että mitä kävi. Koitin sitä polvea ite liikutella, mut ei liikkunu mihinkää, sattu vaan hirveesti, tuntu ku se polvi olis ollu tossa ihan sivussa. Nainen sitte alko huutaa onko siinä lääkäriä ja mä huusin Rikun nimee että tulis siihen kans. Tää nainen ohjas mut kyljelleni makaa ja huomas että olin hullu tuskanhiki mulla ja käski avaa takkia ja näin. Paikalle löytyi lääkäriksi itseään tituleeraava mies, joka sitte hetken liikutteli sitä polvee ihan nätisti ja sai ku saiki sen takasi paikalleen.

Siinä kohtaa siihen oliki tullu jo kaks Ikean työntekijää, toinen kahen vesimukillisen kanssa. Vääntäydyin tietty istuma-asentoon sitte juomaan siinä. Join lasillisen, jonka jälkee koitettii josko pääsisin jatkaa matkaa ja porukka nosti mut ylös. Ainoo vaa että rupes huippaamaan aivan hirvittävästi, ihmiset sano että menin taas iha kalpeeks ja eiku takasi alas. Hyvä hoito ku hetkessä oli viereisestä kaukalosta napattu tyyny pään alle, vedetty jalkojen alle kolme pahvilaatikkoa ja siihen tyyny kans ja nostettu tosiaan jalat siihen. Ja taas lepoa hetki siinä… Toinen Ikean työntekijöistä lähetti toisen sitte hakemaan pyörätuolia siihen ja saatiin Rikun kans vakuutettua ne että ei, ei soiteta ambulanssia. Tuoli saapui ja hitaasti sitten siirryin siihen istumaan kun oli pakko myöntyä että emmä siitä itte kävelemään pois pääse.

Oon muuten satavarma että sillä miestyöntekijällä oli ripsiväriä… Ei voi olla nii tummat silmäripset ilman mitään… No mut, tärisin sitte vesimukini kanssa siinä pyörätuolissa ja tää työntekijä lähti saattaa meitä kassojen kautta aina autolle asti raivaten matkalla välissä tilaa et mahduttii menee. Ystävällinen mies kyllä, ei siinä mitään. Ja hyvä palvelu, jos nyt niin voi sanoa. Onneks oltiin autolla ja onneks Rikulla on kortti ja se sai ajaa takasi kotio.

Kävely sattuu ja ihan kaikkiin asentoihin en saa jalkaa taitettua ja lisäks käsivarteen on vissiin tulossa aika hyvä patti siitä ku suorilta jaloi kippaa kovalle lattialle. Kiva kun huomenna on agility. Pitää vissiin opettaa Liksu tällaseks:

Onneks on olemassa Jenni joka saa juosta Liksun kanssa agissa. Ainoo että enää pitäs keksiä miten pääsen sinne agiin. Vähän epäilen ettei jalka ehkä huomenna viel oo ajokuntonen. Keskiviikkona saa luvan olla…

Noh, empä oo ennen shoppaillu Ikeassa pyörätuolissa. Eikä ole edes aprillia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s