Liksun agi + Ifan treenit yms.

Eilen oli sitten Liksun “vammaisagipäivä”, ihan siis ohjaajan vammaisuuden vuoksi. Hyvä aie oli antaa Jennin juosta Liksun kanssa mutta empä osannut pysyä poissa itse radalta joten sähellettiin sitten hidasta vammaisagia. Mentiin sama rata kolme kertaa ja harmittaa ihan sikana ku meijän toka rundi ei oo videolla, se meinaan meni niiiiiin hyvin. No, voitte kattoo tän kolmannenki rundin, on siellä jotain hyvää putkille irtoamistakin, mutta muuten aika kuraa. Yhhyh.

Harjoteltiin tossa siis Liksun kanssa esteille irtoamista kun en itte voinut kovin vikkelästi liikkua. Tärkein oppi oli että jos on noin hidasta niin pitää olla HILJAAA. Niin hiljaa että katsomokin pidättää hengitystä että sujuuko. 😀 Eli vain yksi käsky per este ja vasta jos näyttää ettei oikeasti tajua mitä tapahtuu nii sitte uusintakäsky. Kepeille varsinki se oli tosi vaikeeta. Mut se toimi ihan superhyvin! Tekis mieli päästä treenii sitä iteksii lisää.

———————————————————————

Tänään sitte Ifa treenas omia treenejään. Otettiin ensin puolen minuutin paikallamakuu. Tarkoitus oli ottaa pidempi, mut se alko tärisee joten otin vaan ½min ja sit tehtiin päälle kaikkee kivaa. Sit laitoin Ifan hetkeks huoneesee ja Liksu sai sillä välin harjotella “kohteelle irtoamista”. Tän jälkeen Ifa takasi ja taas paikallamakuuseen. Ja nyt saatiin 2min täyteen!!! JEEEEEE!!!! Se meinas kaks kertaa nousta ku Remu rehas jotai siinä edessä ja päästeli outoja ääniä. Mut Ifa tosiaa vaa nytkähti niistä, ei kumminkaa noussu enkä reagoinu sinällää mitenkää näihin. 2min jälkeen sitten aivan tajuttomat kehut ja palkat.

Harjoiteltiin sitten sen jälkeen taas liikkeestä seisomista. Vahvistellaan yhä sitä seis-käskyä. Pitänee ottaa siihen treeniin taas takapalkka mukaan koska muuten ei meinaa sujua ihan hirveen hyvin. Toiseks päivän aiheeks tuli sitten seuraaminen ja sitä otettiin oikeen urakalla. Ja siitä otettiin myös videoo. Paikoitellen aika kivan tiivistä seuraamista se esittää!

Tuossa toi jalan ali puolen vaihto kusahti tuolla yhdessä käännöksessä ja välissä on vähän väljä meininki. Täykkärit vasemmalle ei oo ihan niin tiiviitä kun sais, mutta menettelee. Tossa oli nytte aika pitkiäkin pätkiä ilman palkkaa välissä treeninä.

Seuraamisen jälkeen päätin et otetaan viel vähän kapulaa. Siitäkin otin videoo. Ainoo vaan että puolet ajasta Remu seisoo kameran edessä. :DDD

Otettiin suoriltaan käyttöön toi oikee noutokapula. Alotin taas siitä että istuin maassa ja Ifan piti tuua se mulle. Aika hatara alku, just ja just kerkeen saada kapulaa kätee ku se vähä lennosta jo irrottaa. Mut toisaalta, tolle se on niin heikko alue että että… pohdin sitä videolta katottuani että se lähtee kumminkin paranemaan tosta, eli voi olla ihan ok palkata sitä aluks vähän heikommista suorituksista niin että se jaksaa yhä yrittää ja homma pysyy kivana ja sitten vähitellen vaatia enemmän. Tosta sitte vähitellen nostin kättä ja lopulta nousin seisoon kyykkyyn (nii kyykkyy ku tällä jalalla nyt pääsee). Oli muuten eka kerta ku pystyasennosta treenin kapulaa ja hittolainen sehän toi sitä mulle! Jes!

Seuraava tavote kapulan kanssa on että voin olla selkä suorassa (nyt oon kumartuneena), jollon Ifan pitää tuotuaan odottaa että kumarrun ottamaan kapulan. Ja lopulta odottaa että annan luvan irrottaa. Tai ottaa TULEVISSA TOKON AVON KOKEISSA (………) pistemenetykset lopun ennakoinnista. Siis joo senku näkis et ikin siin tullaa kisaa mut silti. Kyllä tää tästä.

———————————————————————

Ja vielä jos vähän polven tilannetta päivittelee. Eilen oli parempi ku sunnuntaina, eilen oli parempi kuin tänään. Tänään on ollut rappusten ylöspäinkin meno ikävää ja aikas napakka turvotus edelleen polvessa. Voin antaa vertailukuvia jos nyt ketään mun rumat polvet kiinnostaa. 😀

Eilen:

Tänään:

Ei oo sinällää kauhee kiva et esim. ajamisen jälkeen ku lähtee käveleen nii tuntuu niinku tuntis kaikkien polven osien liikkuvan ja muljuvan ja hyi olkoon. Ei tohon sillee satu mutta sissus että se tuntuu inhottavalta. Katotaan mitä se tykkää siit et ajan huomenna Poriin…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s