Polvi perkele

Wääh. 😦 Olin pääsiäisen tosiaan Porissa, jossa polvi parani hyvää vauhtia. Turvotus hävis loppupuolella kokonaan, sain vihdoin jalat samaan tasoon ja pääsin istumasta jo ylös ilman tukee (varsinki vessassa…). Eli kaikinpuolin oli hyvä, parempaan päin menossa.

Vaan arvakkaas kun pääsin kotiin. Tai ei tarvii ees arvata, kattokaa sitä.

Oikee tosiaan se telottu, vasen normaali. Ihan on samannäköset hei!!! Ja tolta se polvi tasan tuntuukin. Eli turvonneelta. Kiva kun farkut kiristää tosta polvitaipeen kohdalta oikeeta jalkaa… Tuntuu ikävältä. Ja rappuset on kans aika ikäviä taas kävellä. Pitänee alkaa taas huristelee koulus hissillä…

Ei sillä, oon ollu ilonen ettei mulla nyt oo isoo koiraa. Varmasti huomattavasti helpompi lenkittää kahta pientä edes toisinaan hyvät tavat omaavaa koiraa kun ei nää saa mua mihinkään kiskottua. Ja toisaalta, tuleepahan kunnolla panostettua remmikävelyyn kun ei vahingossakaan anna hetkeäkään periksi siitä että vetää ei saa. Nyt vaan toivoo että toi paranee niin että pääsee taas agissa meneen paremmin ja lopulta näyttelykehissä ja kesätöissä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s