Juoksupelko

Liksulla oli viimeks juoksu joskus marraskuussa… Ifalla oli helmikuussa… Älkää nyt vaan sanoko että Liksun juoksu menee Moletain ja Ifa juoksu lte:n kanssa päällekkäin. 😐 Revin pääni irti jos menee. En tahdo!!! Miks mulla on narttukoiria kun aina saa stressata näistä juoksuista…? Pitääkö mun muka kesän jälkeen upottaa yli tonni rahaa siihen että leikkautan molemmat?

2 thoughts on “Juoksupelko

  1. Sehän ei haittaa sinänsä mitään vaikka meniskin sen Moletain kanssa päällekkäin, sinne muistaakseni kuitenkin saa viedä juoksuisia narttuja kehään ja mitään viriiliä urostahan meillä ei mukana ole kun tyttöporukassa mennään (Arppa luetaan tytöksi tässä yhteydessä) 🙂 Ifalle voisit kuiskutella, että siirtäis juoksunsa johonkin parempaan ajankohtaan kuin luonnetestiajankohtaan 😉

  2. Ai sinne saa viedä juoksunarttuja, no hyvä niin. Vaikkei se mitään miellyttävää ole juoksuista esittää. Toisaalta onni et jos jompikumpi nii just Liksu juoksee silloin, siihen ne juoksut vaikuttaa paljon vähemmän. Ifalla juoksut+näyttely -combo tekee sen ettei se syö namia jollon se ei myöskään liiku eikä myöskään seiso.

    Plus mietin kyllä että Ifalla oli toissajuoksu juhannuksena, eli kesäkuussa, ja seuraavan helmikuussa, 8kk väli joten jos se pitäis sen nytki nii sitte ei tuu ongelmaa luonnetestin kanssa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s