Hyvin hyppää

Ajelin tossa koulusta kotio ja kelasin että nyt on kyllä sen verta lämmintä että pakko treenata pihalla ku pääsee kotiin. Oon todennu että Ifalla ois tosi hyvällä mallilla tokon ALO:n liikkeet muuten mut paikallamakuu kusee ja hyppyy ei olla pitkään aikaan otettu. Päätimpä siis raahata hyppyesteen pihalle ja kokeilla miten se hyppää. Pienen pieni seuruupätkä alkuun ja sitten hypylle. Hiiienosti lähti heti ekasta hyppykäskystä hyppäämään! Waau! Ainoa vaan, että seisahtui ihan tosi esteen sivuun nii että en olis molemmin jaloin päässy vieree seisoo. Kehuin pikasee mutten palkannu siinä, otin uuden hypyn jossa samantien ku se hyppäs nii kädellä ohjeistin sen jäämään ihan siihen esteen keskelle taakse. Palkkasin siitä ja kokeiltiin uudelleen. Ja siihenhän se jäi, keskelle estettä!! Uusittiin vielä varmuudeks ja edelleen samalla tavalla! Iloisena siis ilmoitan, että hyppykin on kunnossa. 🙂 Enää se vietävän paikallamakuu! (Ja luoksepäästävyys.)

Paikallamakuutakin treenasimme pihalla…! Otin sitä uutta menetelmää, että onkin etupalkka joka siirtyy ihan koiran edestä vähitellen kauemmas mua kohti ja lopulta mun taskuun. Alotettiin ihan 5 askeleen makuil et kävin vaa kääntymässä, sitte 10 askeleen ja oliko lopulta jopa 15 askeleen kääntymisiä. Ei ongelmaa niissä. Sitte otin myös yhden lyhyellä matkalla olevan 15sek makuun pihalla. Hyvin makas jee. 🙂 Myöhemmin iltapäivällä söin leipää tossa terrassilla istuen nii päätin palkkaa siin viel Ifaa siitä että se menee maahan iha itestää. Shaping shaping vai miten se menee… ;D Mitä poimimista tuo nyt onkaan.

Seuraamistakin koetettiin, ei ollut ihan kauneinta mahdollista seuruuta. 😡 Väljää, paikoin haahuilevaa ja osin jopa edistävää. Hyi! Mutta nyt muisti paremmin istua liikkeen lopuks, se on hyvä. Liikkeestä seis ja maahan oli molemmat ok. Luoksetuloo en muistanu edes ajatella.

——————————

Eilen oltiin muuten mätsärissä. Lähettiin sillä periaatteella et koitan naksutella Ifalle kun se on pöydällä korvat pystyssä. Omalla vuorolla pyysin ettei tuomari koskisi siihen ollenkaan. No ei se koskenut, seiso vieressä ja vähän käveli ympärillä mut Ifa pelkäs silti ihan liikaa. 😦 Soli ihan kippuralla siinä pöydällä eikä kertaakaa nostanu korvia ylös. :/ Olis kai pitäny pyytää tuomarii viel oleen ihan liikkumatta siinä. En tiiä montakohan mätsäriä tässä täytyy vielä taikoa ennen Tampereen ja Liettuan kehiä…  Pitää varmaa rahaaa näyttelypöytä tonne jonnekki… juna-asemalle ja seisottaa koiraa siinä kokoaika. Hitto että ihmiset kattois varmaan kieroon. 😀 Mut siin olis ainaki niit vierait ihmisii kulkemas ympärillä… Toimiskohan se? Kehtaiskohan sitä? 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s