Viime viikon haut

Mites mä jaksan kirjotella näitä aina näin myöhään… No enikeis. Kyseinen tiistai oli märkä. Koko maanantain oli kuulemma satanut kaatamalla vettä eikä pilvet taivaalla muutenkaan mitään helteitä enteilly. Pikkusen myös tuuli joten metsän varjossa alkoi tulla jo vähän vilpoista. Näistä treeneistä oli kuume vienyt meiltä johtajan, joten tartti kokonaan itte päättää että mitä sen koiran kanssa tehdään. Jäin sitten epäröimään että mahtaako Ifa tehdä märässä metsässä mitään, joten päätin että otetaan eka ihan helppo mielikuva ylöspäin rataa. Ei mitään täyttä matkaa, en muista otettiinko edes kallion päälle sitä. No, eipä Ifalla ollut maaston kanssa mitään ongelmia, sinne se paino menee ku aina ennenki. Hyvä!

Seuraava maalimies taas muistikuvana radan alapuolelle, ei ihan täyteen matkaan sitäkään, kun tuo alapuoli on jotenkin niin vaikeempi kun ensinnäkin son takuulla ihan hirveesti pidempi (tai syvempi…) ku radan yläpuoli ja siinä poistutaan kunnolla näkyvistä nopeemmin ja siinä on vielä vanhan mettäkoneuran ylitys. Lähetys sinne ja hups vaan koira uppos, jotenkin mua huvittaa, kun Ifa teki taas tässä saman ku viimeks, eli se on maalimiehen mukaan juossu aina ensin ihan sivurajalle asti, sitte se käy kurkkaamassa meijän avoimen umpipiilon ja sitten vasta löytänyt sen maalimiehen. 😀 Mutta hyvin son tehny!

Kolmannen maalimiehen halusin sitte keskilinjalla melkee 100 metrii. Jaksaisi hinkata kokoajan niitä saman maaston samoja kohtia. Mielikuvana tämäkin. Seikkailtiin ylös, mentiin sivulle, rämmittiin pöpelikössä ja sitten takas keskilinjalle. Ifa katteli jo siinä mistä olin sitä lähettämässä nii aika paljo takasippäin vasemmalle ja sinne se koitti lähetyksessä juosta. Otin sen takasi ja suoristin lisää, mutta silti se lähti vähän vasemman kautta menemään. Selkee haju sillä kyllä oli että missä se maalimies on, mut tää ei nyt ollu kovin hyvä että olis menny mieluummin enemmän jälkeä pitkin. Olis ehkä pitäny mennä lähettään se vielä edempää keskilinjalla. No, tänään yritys uusi. Täytynee alkaa taas laittaa niitä valmiita äijiä mettään kun ei noi mielikuvat oo sille mikään ongelma. Jaiks…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s