Kipsutti on kyllä niin viksu

Kiiputtimella oli viimeks agissa ongelmia A:n kontaktin ottamisen kanssa, ei halua pysähtyä sille suoraan. Ope sitten sanoi että siinä voi olla se syy että palkkaan sitä liian ylös siinä, jollon se rupee nostaa päätää ja luonnollisesti on vaikeampi pysähtyä. Ja että jos oppis menee etuosa matalampana niin olis hyvä. No päätin sitten reenata asiaa tänään kotona. Eihän mulla siis mitään A-estettä ole, mutta sitä että kontaktilla pää alemmas ja joustoa etuosaan.

Tehtii si sillei et semipaksu kirja alle, kumine hiirimatto vähä pitoo tuomaa ja sitte käskin ottaa kontaktin siihen. Enstenä palkkailin ihan vaan laittamal namin lattiaa. Tämä ei tosin tuottanut toivomaani määrää joustoa, joten olin että no kesseli, käsketään sen sitten kumartaa! Ja mitä ihmettä, sehän osaa sellaisen jopa käskystä. Joo-o joku etäinen mielikuva oommä sille joskus koittanu sitä opettaa, mutta en mä tiennyt että se sen osaa… Käskin sen vaa kumartaa ja se kumarsi iha itee… Ja monta kertaa… Wouu. 😀 Hyvä Kiipuuuu. On se pätevä. No, kyllä se pari kertaa meni maahan asti tai koitti istua, mutkun vähän jankkas nii aina sieltä sen oikeen kumarruksen sai. 😀 Saapa nähdä oliko reenistä apua.

Saa myös nähdä jaksaaki toi Iipu mitään enää tänään agissa, kun ollaan treenattu jo ehkä vähän liikaakin… Vaikka on sillä hirvee into kyl, ei siin mitään, mut silti. We will see.

Näin OT taasen, Remu varmaa ilmotaan tammikuun Turku KV -näyttelyyn. Harkitsin myös sen ilmottamista Tampere KV toukokuussa. Sinnekin sais yli 10v vet ilmatteeks. Ja sinne on kuulemma tulossa iiiiiiiihania esiintyjiä muihin roturyhmiin. 😉 Nyt viikonloppuna ois tavote päästä Liksun kanssa agiepiksiin, saa nähdä miten käy. En osaa päättää mihin luokkaan sen laitan, jos laitan. Juoksu sillä on kokolailla loppumassa, pitäisi kyllä olla kevyesti ohi ennen sunnuntaita. Toivotaan parasta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s