Uusi vuosi uudet kujeet

Kiipasen kanssa ollaan reenattu kovin vähänlaisesti ja nyt menin ilmottaan sen kaksiin kisoihin. Oho hups oho. 😉 Ensin 12.1. mennään möllitokoon mölliluokkaan että päästään palkkaileen liikkeitten välissä ja sitten 26.1. korkataan rally-tokon voittajaluokka uusine sääntöineen. Näitä miettien sitten otettiin lyhyet treenit. Treenattiin väärällä puolella ollessa liikkeestä maahanmenoa, sivulla ja edessä istumista ja sellasta. Hirrrrveellä innolla toi kyllä tekee. Toivottavasti sama yltäis kokeisiin asti. Huikkasin huoneen ovelta Ifalle “tuks treenaa” ni se ampas sohvalta nii että kuulokkeitten johdot irtos läppäristä. 😀 Ai mikä into?

Noin niinku muuton ollaan lähinnä tsillailtu. Ollaan käyty Jaskan pennen Frein kanssa lenkillä ja tänään ollaan menossa uudelleen.

Ifa on myös kasvatellut tuota partaansa, ja se näyttää ihan meduusalta.

Tosi vaikee kuvitella että se vois näyttää myös tältä.

Näiden lisäks Ifa tosiaan vissiin satutti jotenkin jalkansa tossa joulun alla. Parina päivänä jos se yhtään revitteli joko ulkona tai sisällä Liksun kanssa tai ees lelun kanssa, niin alkoi ontumaan yhtä etujalkaa. Nyt on sitten pidetty levossa melko pitkälti, välissä vähän rauhallisesti lenkkeilty. Iipa alkaa vähitellen olla sitä mieltä että piisais jo ja kitisee aina välissä sisällä. Sopivan ajan kuluttua jatkanemme canicross-treenejä hieman parempien lämmittelyjen kera.

Muutoin ei mitään kummempia tähän talouteen. Kovasti ootellaan että sulais lumet että pääsis taas hakumetsälle! Se on ollut NIIN kivaa. Lisäksi ootellaan kesää, että päästäis taas tokokokeisiin näyttään mitä osataan. Olis myös kiva päästä johonkin tokosemmaan Ifan kanssa. Rally-tokoo vähän katotaan saadaanko tulosta nyt tammikuussa. Perjantaina ollaan varmaan menossa hallille treenaamaan Ifan kanssa tota alustatottumusta ja Liksun kanssa agia.

Liksun kanssa olis kiva päästä korkkaamaan viralliset agit tänävuonna. Ifan kanssa toivotaan lisää ykkösiä tokokokeista. Näistä tavoitteista on hyvä lähtä. 8)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s