Mahdottomuus?

Nyt kun käyn täällä blogissani taas aktiivisemmin, näen aktiivisemmin tuon “Haave: AD” kohdan tuolla. Tänään iski taas innostus treenata sitäkin varten. Mutta ööö. Jaa niin miten? Ei oikeen voi fillarin selkään kavuta nyt. Enkä mä mitenkään juokse niin kovaa. Tietty sellasta vois tehdä, että menis sitä matkaa ja vähitellen lisäis nopeutta, mutta siis öö. En mä nyt ihan tosta vaan kävelekkään 20 kilometriä. Eikä voi edes umpihankijuoksutuksella parantaa kuntoa koska asdasdasdasd joku harjakoira, ei? Ei harjakoira juokse umpihangessa… Oi huoh. Sitten tajusin, että aahaa! Mullahan on dobopallo! Pallo vaati kyllä hieman pumppausta ensin, oli vähän veltoksi käynyt, mutta saatiin se kuosiin.

Molemmat koirat ja itsekin päästiin reeniin pallon kanssa. Ifa ensin ja enemmän, mutta lopuksi vähän aktivointina Liksukin ja itse tein välissä jotain punnerruksia jalat pallolla, tasapainoilua, jalkojen nostoja koiran kiertäessä palloa ja sit sellasta että mennää makaa pallon päälle ja liikutaa eteepäi kunnes pallo on tuol polvien tai halutessa nilkkojen kohalla ja siitä vedetään polvet mahaa kohti jalat koukkuun palloo rullaten. Teki ihan hyvää kyllä nuo. Vois vaikka mennä olkkariin kattoon kun pikkuveljet pelaa ja tasapainoilla siinä samalla… 😀 Mutta tosiaan, tuota jos jaksais tehdä taas aktiivisesti niin voisi olla hyödyllistä. Siis koirille(kin). Pitää ehkä ostaa dobokirja. Meinaa meinaan tulla vastaan se ettei tiiä millasia harjotuksia koirille tossa keksis. 50€ tosin on ihan tuntuva hinta, mutta katsotaan…

Tulis nyt se typerä kevät ja kesä että näiden muka-koirien kanssa vois tehdä jotain oikeeta!! Eihän me voida mennä ees ottaan mitään canicross-treeniä nyt, kun tuolla on joku 20 astetta pakkasta. Just lukenu kaiken tiedon mekasta – petsiestä (mikä sarkasmi? mitä se on?) aiheesta pakkasraja vetoharrastuksessa, että ei tekisi keuhkoille hyvää vedättää tällasilla keleillä. Voihan se olla joo että tuntuis omillekin keuhkoille aika ikävältä pinkoo perässä noissa asteissa. KESÄÄÄ MISSÄ OLEEEET.

No, väliajalla harjoteltiin myös taas sitä liikkeestä istumista. Tokalla kiekalla otin naksun käyttöön ja alkaa heti kaikki sujua. Joku ihmevekotin toi naksu?! No, sopii mulle. Ongelmahan on lähinnä saada Ifa kuunteleen oikea käsky, koska nyt se pääosin jos se ei istu, se menee maahan. Voiski ehkä tehä sellasta, että palkkaa aina heittämällä namin kauas ja ku tulee takasi sieltä nii antaa sekasi istu seis maahan käskyjä. >:D Olis ihan über jos se ei ole sille liian vaikea. Tai sitten pitää palata siihen että tarvitaan oma vihje liikkeestä istumiselle. Ei sekään huono olisi. Ainiin ja sitä paikallamakuuta pitäis treenata… Sitä voiskin varmaan ottaa nyt, kun koira on rauhallinen.

Huomenna mennään Remun kanssa Turkuun näyttelyyn. Wish us luck.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s