Rally-tokokisat Loimaa

Viime lauantaina, siis tuossa 26.1. oltiin tosiaan Loimaalla rally-tokokisoissa. Kaimmaar tuosta vois jotain tännekin raapustella. Tulin kisoihin Porista käsin ja mietin että muistankohan edes lähteä, kun normaalisti siellä vaan ollaan ja maataan sohvalla eikä tehdä mitään varsinaista. Muistin sitten kuitenkin lähteä ja olin jopa muistanut pakata koiran paperit mukaan. Lähdettiin sitten koko konkkaronkka liikkeelle ja oltiin perillä vähän ennen klo 11. Mehän oltiin siis Ifan kanssa nyt korkkaamassa voittajaluokkaa, mutta olin lupautunut sihteeriksi 25. koirakon alokasluokkaan, joten piti tätä virkaa tulla hieman etukäteen hoitelemaan. Ifa ja Liksu saivat sitten puvut päällä odotella lakanalla peitetyssä häkissä vuoroaan. Vissiin kaksi kertaa otin Ifan esiin ihan lyhyesti, treenattiin pari hassua radalla olevaa liikettä, palkkaa, kehuja, hyvä fiilis ja takas häkkiin oottaan. Vasta ihan ihan ennen rataa otin sen häkistä ulos, puku pois päältä, hihna kiinni ja suoraan kehään.

Hirvitti kun siellä oli pari sellasta juttua, josta kelasin että saapa nähdä miten tulee onnistuun. Ensinnäki heti puolenvaihto, pujottelu, eteentulo ja vasemman kautta takaa oikealle sivulle, sitten molemmat täyskäännös vasempaan jne. Ei siellä mitään oikeasti vaikeeta juttua ollut. Olin tosin jo ratapiirrosta katsellessani manaillut, että tästä ei kyllä tuu mitään. Ja toisaalta oltiin hyvällä fiiliksellä liikkeellä, silleen että no en usko että tulosta tulee mutta tavoite on että radalla on hauskaa. Kun jos katsotte esimerkiksi noita Nummi-Pusulan rallyvideoita, niin ne on ihan hirveitä kun näkee että koiralla ei ole kivaa.

Se onneksi korjaantui tänään. Lappu on kyllä täynnä monenmoista merkintää,

  • kyltti 1: PY -1p
  • kyltti 2: KYL -1p ja TVÄ -10p
  • kyltti 3: OV -3p
  • kyltti 5: OV -1p ja VINO -1p
  • kyltti 8: PY -1p ja KONTR -3p
  • kyltti 9: KYL -1p
  • kyltti 10: UUSI -3p, UUSI -3p ja TVÄ -10p
  • kyltti 11: OV -1p ja TVÄ -3p
  • kyltti 12: PY -1p
  • kyltti 14: PY -1p

ja noistahan saa kasaan 44 miinuspistettä. 😀 Että kun 100 on täydet ja 70 saa tuloksen, niin tällä meidän 56 pisteellä ei ihan ylletty tulokseen. 😉

MUTTA mä olen ihan supertyytyväinen! Ensinnäkin, Ifalla oli tosi hauskaa, se teki siis normiin rallymenoonsa nähden todella hyvin ja se tarkeni radalla ihan hyvin, vaikka pelkäsin että siellä olis sille liian kylmä. Nyt vaan ilmeni sellasia villejä ongelmia kuten tolkutonta kylttien haistelua vähän joka välissä jne. Ja yhessä spiraalissa harmillisesti yksi ylimääräinen kiepahdus josta varmaan lähti toi yks kymppi. Lisäks Ifa selvitti käytösruudun! Joka oli 2min sivulla istuen ja selkä radalle ja naama yleisöön päin, että itte eikä koira nähny mitä takana tapahtuu.

Mulla on meijän radasta video, sen laatu tosin on ihan kamala kun en muistanut antaa omaa kännykkää videointia varten. Jos haluatte nähdä, niin täältä se löytyy. Ainakin sillä on kivaa. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s