Pikakatsaus nouto ja stoppi

Väliissä ollaan näitä reenattu, mutta ihan sika vähän. Eikä mitään muutakaan olla tehty. Liikaa töitä tilapäisesti. Tänään otettiin kuitenkin pikatreenit ja niihin nyt pikakatsaus, koska sänky odottaa jo vaativasti nukkujaa. Ensin kapulan kanssa tuontitreeniä kyykyssä, siis että ottaa tunnarin ja tulee istuun mun lähelle. Siinä vähän reenailin sitä, että saisin jo liikuttaa kättä. Parin toiston jälkeen lähti heti edistyyn. Nyt meinaa taas jäädä kauemmas, mutta totesin että pitäis vissiin palkata suoraan kädestä eikä heittämällä, että se tois lähemmäs. Kokeillaan tätä jatkossa. Sitten noiden jälkeen oli kasvavan innostunut kimallus silmissä katse kohti sulavia lumia ja lähestyviä hakutreenejä, joten tehtäväksi Ifalle tuli hakeakin se kapula mulle olohuoneessa säkkituolissa istuvan pikkuveljen jaloista. Pikkuveli välttämättä tykkäs laittaa kapulan jalkateriensä väliin pystyyn, mutta tämä ihan ookoo mulle, kun Ifa sen siitä innolla nappasi. Sieltä sitä sitten lähetin sen tosiaan hakemaan useemmanki kerran. Ensin silleen että heitin sitä itte sinne että se näki sen mihin se menee, sit rupesin heittään kapulan veljelle ja meneen Ifan kaa nurkan taakse josta käskin sitä hakemaan sitä kapulaa. Tämä aika jees. Ihan vähän se pyöri, että häh, mistä mä sen haen, kunnes se hokas et joo hei sieltä, ja lähti hakemaan.

Noiden lisäksi otettiin myös tötsää ja stoppia. Eli tötsän kierrätystä paljon ja kahdesti otin stopin sinne sekaan, käskyllä ja käsimerkillä. Ja siis. Miten toi voi toimia niin hyvin? Pysähtyy ku seinään. Ja silti kiertää tosi vauhdilla sitä tötsää. Madness. Oonhan mä nyt ton tavan tienny herraties kuin pitkään, mutta ettäkö se olisi noin toimiva Ifalle?! Wow… Siis. Toimii ku unelma. Jatketaan näitä. Nyt otettiin yhellä tötsällä sisällä, kun kaksi ei oikein mahdu että sais vähän välimatkaakin. Ulkona pyöritellään kahella. Pitäis niitä reenejä ottaa kans. Mut, näistä jatketaan. Nyt vähän haaveillaan mölli-BH:sta, pitäis vissiin sen liikkeitä treenata. Eli sitä liikkeestä istumista ja henkilöryhmää ja pitkänmatkan seuruuta. Joojoo, ehtii ehtii…

Lauantaina 2. pvä menemme sitten Ifan kanssa fyssarille. Saa nähdä saadaanko sieltä selvyyttä jalkaan. Jos ei, yritämme saada ajan Kaiperlalle. Vai mikä nimi nyt olikaan… Mutta osteopaatille anyway. Toivotaan että tulee kuntoon jo fyssarilla! Ei tuo vieraiden ihmisten kopeloinnista niin perusta, että viittis hirveen montaa kertaa turhaan käydä, saati että lompsa tykkäis turhakäynneistä kauheesti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s